Brian Brown: în SUA viziunea netradițională asupra familiei este impusă prin sistemul judecătoresc

13:43, 22 mai 2018 | Politica | 2350 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Președintele Congresului Mondial al Familiilor, americanul Brian Brown, a declarat marți la Chișinău în cadrul unei conferințe de presă comune cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, că oamenii din toată lumea, dincolo de diferențele culturale, sunt de partea valorilor tradiționale ale familiei, iar agenda LGBT nu vine din sânul societăților, ci este impusă indirect prin unele instituții.

„Oameni din toată lumea, din diferite culturi, sunt pe aceleași poziții. Valorile lor de bază sunt familia, dar și alte valori de bază, subminate de unele tendințe din zilele noastre. Unele elite puternice încearcă să submineze familia cu anumite scopuri”, a spus  Brian Brown.

Vorbind despre Congresul Mondial al Familiilor, care va avea loc în septembrie curent la Chișinău, Brown a precizat că evenimentul va întruni „oameni din toate țările lumii pentru a apăra valorile familiei”.

Mai mult, Brian Brown a spus că evenimentul din septembrie ar putea fi cel mai grandios și cel mai prestigios Congres Mondial al Familiilor dintre toate câte au fost organizate până la ora actuală în lume și a subliniat că asta se datorează sprijinului președintelui moldovean Igor Dodon.

Fiind întrebat ce crede despre recenta manifestație scandaloasă pro-LGBT de la Chișinău, Brown a spus că „nici în America mulți oameni nu înțeleg de ce este impusă o astfel de viziune asupra familiei”. El a remarcat și faptul că în SUA, în timp ce legislația a 32 de state proclamă familia tradițională bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, unele forțe au reușit să impună prin sistemul judecătoresc o viziune netradițională.

„Majoritatea americanilor împărtășesc aceleași valori. Congresul Mondial al Familiilor are drept scop să unească toți oamenii care împărtășească această viziune (familia tradițională, n.red.)”, a punctat Brian Brown.

 

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,