Au demolat gardul de la Parlament, după ce au investit în el o groază de bani (galerie foto)

19:05, 30 aprilie 2018 | Politica | 3472 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Decizia de acum câteva luni a conducerii Parlamentului Republicii Moldova de a încercui clădirea legislativului cu un gard imens, criticată dur inclusiv din cauza cheltuielilor mari pe care le presupunea acest proiect, a fost modificată brusc și radical.

Astăzi, 30 aprilie 2018, fundamentul gardului din spatele Parlamentului a fost distrus în totalitate.

Fotoreporterul portalului flux.md a surprins mai multe imagini la fața locului.

Deocamdată nu este clar ce planuri are conducerea legislativului cu proiectul respectivului gard. Fiind zi de odihnă, nu am reușit să luăm legătura cu nimeni din conducerea Parlamentului.

Însă un lucru este cert: acest fundament a costat o groază de bani. După ce a fost făcută o investiție importantă, iată că totul a fost demolat cu ajutorul autospecialelor.

În zilele ce urmează sperăm să aflăm ce au pus la cale conducătorii legislativului în frunte ce spicherul Andrian Candu.

Dar până atunci să nu uităm că ideea cu împrejmuirea sediului legislativului cu un ”zid chinezesc” a încolțit tocmai în mintea celor care n-au fost străini de răsturnarea violentă din 7 aprilie 2009. Adică, guvernanții de azi își fac griji să nu se mai întâmple ceva similar. Mai ales că la un moment dat, cu ceva timp în urmă, demonstranții furioși chiar au și pătruns în sediul legislativului. Dar ștabii de azi au evitat orice complicație, deoarece chiar liderii protestatarilor i-au scos de mânuță pe aceștia din clădire. De ce? S-a scris și vorbit destul de ce?

Andrian Furibundul,

corespondent special pentru estimarea gradului de frică a guvernanților față de furia poporului

 

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,