A reapărut fostul viceprimar de Bălți, Igor Șeremet și iată ce declară acesta

10:43, 14 martie 2018 | Politica | 970 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Avocatul Igor Șeremet, despre care presa a scris că ar fi fost reținut de procurorii de al Procuratura Anticorupție, a făcut declarații publice despre situația sa de fapt.

Șeremet susține că zvonurile despre reținerea sa nu sunt adevărate. Anterior, în presă s-au strecurat informații precum că acesta ar fi fost rețiut pentru 72 de ore de procurorii anticorupție. Mai mult, unii colegi de partid afirmau anterior că reținerea e doar un pretext și că, de fapt, cu Șeremet se discută pentru ca acesta să accepte anumite aranjamente electorale.

Vestea despre reținerea lui Șeremet a fost provocată de un „mesaj emotiv” postat de soția dânsului, susține avocatul.

Însă infirmările făcute de Șeremet nu se referă sută la sută la discuțiile acestuia cu procurorii, care, au avut loc, totuși.

„Am rugat soția să-mi pregătească toate lucrurile de prima necesitate și, mai ales, să-mi dea costum sportiv! Prima la ce s-a gândit soția a fost reținearea mea! Până la venirea mea în funcția de viceprimar am fost avocat și deja anticipam care măsuri procesuale pot să urmeze. Reținerea mea pe 72 de ore este o informație falsă. Aproximativ la ora 17.20 am ieșit din sediul Procuraturii Anticorupție”, a explicat fostul viceprimar de Bălți pe pagina sa de Facebook.

El susține că intenționează să revină în avocatură și că nu mai arde de dorința de a face în continuare politică.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,