PETIŢIE: STOP DICTATURA GLOBALISTĂ!
PE-AICI NU SE TRECE!!!

21:31, 17 iunie 2020 | Actual | 534 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Dragi prieteni,

 În urma programului video de azi, 17 iunie, la rubrica „Confesiunile unui optimist creştin”, intitulat „Rezistenţa anti-5G. Primul pas”, la care a participat dna Carolina Rusnac din satul Jevreni, raionul Criuleni, am primit mai multe mesaje cu aceeaşi rugăminte. Iniţiativa de colectare a semnăturilor cetăţenilor împotriva tehnologiei 5G, dar şi a vaccinării forţate sub pretextul falsei pandemii COVID-19, a trezit interesul mai multor prieteni. Oamenii m-au rugat să le fac un model de petiţie în acest scop. Îl găsiţi alăturat. DOWNLOAD DOC

Ideal ar fi să faceţi mai multe copii de formulare pentru semnături, astfel încât să aveţi 4 originale: unul se va păstra la grupul care colectează semnăturile, altul va fi depus la primăria din sat, un altul la preşedintele raionului şi ultimul la Preşedintele ţării. Să aveţi grijă să obţineţi ştampila de primire şi semnătura persoanei care a recepţionat petiţia. Dacă exemplarele destinate preşedintelui raionului şi şefului statului vor fi expediate prim poştă, atunci e necesar să trimiteţi scrisori recomandate, precum şi să indicaţi adresa unde doriţi să vi se expedieze răspunsul. E de dorit să indicaţi un număr-două de telefoane de contact şi adrese electronice. Potrivit Legii cu privire la petiţii, autorităţile sunt obligate să vă răspundă într-un termen de cel mult 30 de zile din momentul recepţionării petiţiei.

Acest model poate fi uşor modificat şi adaptat pentru locuitorii unor oraşe, indicându-se strada sau blocul de locuit care adresează petiţia respectivă.  De asemenea, el poate fi recitifcat şi dezvoltat de către angajaţii unei instituţii, întreprideri, companii, pe edificiul cărora sau în nemijlocita vecinătate au fost instalate antene sau turnuri destinate tehnoligiei 5G.

Orice sat, orice stradă, orice  bloc de locuit, orice colectivitate umană asociată pe principiul teritorial sau profesional trebuie să devină o cetadelă de rezistenţă împotriva dictaturii globaliste şi a marionetelor acestora din administraţia de stat a ţării noastre!

Să nu fim indiferenţi! Timpul pe care îl mai avem la dispoziţie este extrem de scurt! Să ne trezim din indiferenţă! Să nu ne lăsăm manipulaţi de presa dominantă, care serveşte intersele sponsorilor săi, iar nu pe cele ale cetăţenilor! Şi nici de politicienii orbiţi de interese personale şi de grup!

De angajamentul nostru depinde la modul cel mai direct faptul dacă vom mai trăi sau nu! Şi dacă cei care vor supravieţui acestui experiment diabolic, pus la cale la scară planetară, vor mai fi liberi sau vor fi reduşi la condiţia de roboţi într-un lagăr de concentrare digital!

Să nu uităm! Libertatea e un dar divin, de care trebuie să ne învrednicim prin efortul nostru personal şi permanent.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

 Iurie Roşca

17.06.2020

P E T I Ț I E

STOP 5G în satul nostru! NU – vaccinării forțate!

     Către conducerea localității noastre, a raionului și a țării

În atenția primarului, a președintelui raionului și a președintelui republicii

Noi, subsemnații, locuitori ai satului………………………………………, r-ul…………………………………,

ca cetățeni responsabili și liberi de a ne decide soarta, ca și comunitate locală care dispune de dreptul al autoguvernare, cerem autorităților satului, raionului și ale statului:

  1. Să nu admită instalarea pe teritoriul localității noastre a tehnologiei 5G.
  2. Să nu admită vaccinarea noastră forțată sub pretextul pandemiei COVID-19.

Cunoaștem foarte bine efectele distrugătoare ale tehnoligiei 5G și ale vaccinurilor asupra sănătății omului și nu ne vom  expune viața și viitorul nostru unor riscuri majore. Ca cetățeni liberi suntem hotărâți să ne apărăm dreptul la viață, la sănătate și la viitor. Să nu îndrăznească nimeni să treacă peste voința noastră.

Dumnezeu să ocrotească satul și țara noastră!  

   Nume,     Prenume Buletin de Indentitate semnătura
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

 

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,