Chișinău Forum 2019

Participanții la Forul de la Chișinău III: Vávra Suk, Suedia

16:37, 16 septembrie 2019 | Actual | 517 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

De obicei, grupul de țări din Europa de Nord este năsut ca un paradis terestru, cu probleme sociale și economice rezolvate în mod excelent, având o stabilitate politică eternă și fără mari probleme. Iar Regatul Suediei nu este o excepție în acest sens.

Însă pentru mințile lucide din această țară nu există loc pentru astfel de iluzii optice și percepții colorate în roz. Dacă cineva din alte zone geografice dorește să afle adevărul despre situația reală din Suedia, o poate face într-un mod foarte ușor.
Dacă doriți cu adevărat să cunoașteți cu adevărat situația reală din Suedia, din regiune sau din lume, ar fi suficient să faceți un clic pe https://www.nyatider.nu, de alternativă din Suedia.

Domnul Vávra Suk, redactorul șef al săptămânalului Nya Tider (New Times), domnișoara Sanna Hill, adjunctul său și toată echipa lor lucrează într-un mod foarte profesionist pentru spune poporului adevărul care este ascuns de către mainstream media. Putem spune că echipa lui Vávra lucrează în regim Samizdat. Singura diferență între foștii disidenți sovietici care au avut media alternativă în clandestinitate este versiunea on-line a ziarului.

Prietenul nostru suedez și echipa sa exercită profesia de jurnalism ca pe o datorie, o obligație morală de a combate știrile false din mass-media dominantă. Nu este o sarcină ușoară să concurezi cu mincinoși profesioniști din mass-media „oficială”. Și ca în perioada sovietică, astfel de oameni sunt incomozi, motiv pentru care sunt persecutați și blamați. Aruncați o privire la acest articol pentru a vedea cum sunt atacați de presa globală: https://www.nyatider.nu/new-york-times-shows-why-they-will-lose. Așadar, dacă New York Times este atât de agresiv, putem fi siguri că Nya Tider face jurnalism într-un mod corect.

Vávra Suk este un participant permanent la reuniunile Forului de la Chișinău. De această dată discursul său se va axa pe rolul presei de alternativă în relațiile internaționale.

Nu ezita să-ți inviți prietenii să ni se alăture.
Trebuie să fii informat ântr-un mod corect despre lumea în care trăiești.
#Chisinau_Forum #CF_2019

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,