Chișinău Forum 2019

Participanții la Forul de la Chișinău III: Paul Ghițiu, România

15:42, 15 septembrie 2019 | Actual | 625 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

 Paul Ghiţiu este un scriitor, jurnalist, producător de film și om politic român. El a fost membru fondator, secretar general și parlamentar al Partidului Alternativa României, care, în urma fuziunii prin absorbție cu patru partide mai mici, a devenit în 1999 Uniunea Forțelor de Dreapta.

Ca persoană care este profund atașată culturii, Paul Ghițiu este un gânditor ortodox, tradiționalist, antisistem. În ultimii ani, el a devenit una dintre cele mai puternice voci critice care dezvăluie esența neo-colonialismului occidental aplicat țărilor post-comuniste după căderea URSS.

Asemeni altor intelectuali din țările ex-comuniste, care au salutat căderea comunismului, el a suferit o deziluzie profundă descoperind adevărata față a capitalismului occidental care a tratat foștii sateliți ai sovieticilor ca pe o pradă a rechinilor corporativi și a șacalilor economici.

Analizele sale sociologice și politice, penetrează mecanismul vasalizării României care a devenit un apendice al imperiului global american care promovează cu succes interesele sale imperialiste prin intermediul NATO, UE și alte instrumente geopolitice.

Pentru Paul Ghițiu, dominația civilizațională și axiologică nu este mai puțin tragică și inacceptabilă decât subjugarea militară, politică sau economică.
Fratele nostru român va fi prezent la Forul de la Chișinău unde va lua cuvântul.

👉Urmăriți informațiile noastre!
Invitați-vă prietenii să ni se alăture!
🔴Fii gata să vizionezi live evenimentul nostru extraordinar!
#Chisinau_Forum #CF_2019

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,