Chișinău Forum 2019

Participanții la Forul de la Chișinău III: Marion Sigaut, Franța

11:59, 14 septembrie 2019 | Actual | 694 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Doamna Marion Sigaut est un Istoric francez din prima linie a intelectualilor nonconformiști, neafiliați intereselor plutocrației globaleși nici dictaturii zisei corectitudini politice.

✅Pentru cei care îi cunosc cărțile, îi urmăresc conferințele publice și înregistrările video postate cu regularitate, pentru cei care îi știu contribuția la informarea publicului supus dezinformării prin intermediul școlii al mainstream media și de oligarhii care controlează discursul dominant prezența domniei sale la Forul de la Chișinău nu constituie o surpriză.

✅De această dată, intervenția doamnei Marion Sigaut se va axa pe cele mai tragice aspecte ale ofensivei planetare întreprinse de forțele malefice care controlează Occidentul globalizat precum așa ziselor drepturi sexuale sau pretinsa teorie gender care implică pervertirea programată a copiilor și alte aspecte ale ideologiei totalitare a drepturilor omului.

Discursul său va face trimitere la numeroase documente oficiale ale ONU, UE, Consiliului Europei, UNESCO, etc. care țintesc distrugerea conceptului de normalitate a ființei umane prin intermediul unor tehnici sofisticate, greu de pătruns fără o grilă de lectură spirituală sau religioasă.

👉Dragi prieteni, îndemnați cât mai multă lume să urmărească pe internet Forul de la Chișinău.

#Chisinau_Forum #CF_2019

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,