Chișinău Forum 2019

Participanții la Forul de la Chișinău III: Lucien Cerise, Franța

09:03, 15 septembrie 2019 | Actual | 501 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Lucien Cerise este un autor francez cunoscut în mod special pentru cărțile sale ”A guverna prin haos”, „Rrevenirea pe Maidan”, ”Războiul hibrid al NATO” și „Neuro-Pirații. Reflecții asupra ingineriei sociale”, aceasta din urmă fiind tradusă în română și publicată de Universitatea Populară din Chișinău cu prefața semnată de Iurie Roşca.

El este prezentat astfel pe wwEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, barbă, text şi cadru apropiatw.amazon.fr:

”Fiind născut în 1972, Lucien Cerise are studii în domeniul științelor umane și sociale, având specializare în domeniul limbajului și epistemologiei. Este doctor în filozofie, scriitor și conferențiar. Venind târziu în politică, cu ocazia referendumul din 2005 el înțelege că problema suveranității naționale este esențială. Avansând în reflecțiile sale, el se interesează de noțiuni precum frontiera și limita, precum și în domeniul politic, psihologic, etic și comportamental. „Arhivistul actualității geopolitice”, potrivit lui Jean-Michel Vernochet”.

Asemeni celorlalți participanți la Forul de la Chișinău, el face parte din noua disidență europeană angajată în lupta totală împotriva societății de piață, contra liberalismului totalitar care a devenit o nouă religie de stat în Occident.

Cercetările lui Lucien Cerise în domeniul ingineriilor sociale ce permit exercitarea unui controlul total asupra minții umane și modelarea unui nou tip de om bazat pe o antropologie aberantă, împinsă până la experimentele transumaniste, reprezintă o contribuție substanțială la decriptarea acestor tehnici de înrobire a umanității

Lucien Cerise afirmă că orice societate umană care dispune de cel puțin o valoare superioară banilor este mai bună decât societatea capitalistă.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,