Chișinău Forum 2019

Participanții la Forul de la Chișinău III: Dimitrios Konstantakopoulos, Grecia

14:29, 14 septembrie 2019 | Actual | 513 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Dragi prieteni, ne face plăcere să vă anunțăm că printre cei mai reprezentativi vorbitori la Forul de la Chișinău va fi și Dimitrios Konstantakopoulos din Grecia. Este un cunoscut jurnalist, scriitor, coordonatorul Inițiativei Delphi (www.defenddemocracy.press), fost consilier al premierului grec Andreas Papandreou pentru controlul armelor și relațiile Est-Vest, fost consilier al partidului Syriza.

Analiza sa asupra actualei situații politice și economice dezastruoase din Grecia și a rolului jucat de UE (împins de conducerea germană) în provocarea acestui dezastru precum și asupra perspectivei țărilor din sudul sărac al Europei de a depăși această situație ar putea fi de folos pentru mulți așa-numiți decidenți politici eurocentrici și naivi sau experți din zona ex-comunistă. Datorită vastei sale experiențe, domnul Dimitrios Konstantakopoulos va prezenta o viziune profundă și realistă asupra dinamicii vieții internaționale și a perspectivelor de depășire a momentului unipolar. El se va referi și la mijloacele de acțiune a imperialismului economic practicat de către marii actori europeni care au colonizat țările subdezvoltate, folosind vechea tehnică a liberului schimb și predicând așa-numitele valori ale pieței globale fără frontiere și restricții.

Cei care vor asculta discursul domnului Dimitrios Konstantakopoulos vor avea ocazia să audă aspecte unice și chiar șocante din spatele cortinei teatrului politic. Pentru a cunoaște și înțelege mai mult, probabil că nu vă va recomanda să urmați știrile false din mainstream media. Dimpotrivă, dacă doriți să fiți cu adevărat informați corect și să cunoașteți adevărul pentru a evita capcanele propagandei oligarhice, liberale și globaliste, ar fi mult mai bine să urmați www.defenddemocracy.press.

În doar câteva zile, urmăriți în direct Forul de la Chișinău! Puterea noastră de a spune adevărul depinde de capacitatea de a ne împărtăși opiniile prin Internet.