Chișinău Forum 2019

Participanții la Forul de la Chișinău III: Baranyi Tibor Imre, Ungaria

09:12, 17 septembrie 2019 | Actual | 618 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Unul dintre principalii vorbitori la conferința ce va avea loc în câteva zile este prietenul nostru maghiar Dr. Baranyi Tibor Imre. Astăzi, toată lumea știe că Ungaria a devenit liderul țărilor care s-au ridicat împotriva dictaturii birocrației europene. Anume această nouă nomenclatură de la Bruxelles este afiliată lobby-urilor corporatocrației și încearcă să submineze suveranitatea politică a statelor membre ale UE în favoarea marelui capital nomad. Acest tip de dominație mentală, culturală și politică fără precedent este exercitat în detrimentul persoanelor care au devenit victime ale unei agresiuni non-militare, care nu doar distruge economiile naționale, ci și destramă toate formele de identitate colectivă: religioasă, națională, ba chiar ți cea sexuală.

Dar înainte ca această viziune să devină o practică politică, ea a fost precedată de conceptualizarea ei printr-un mod de gândire tradiționalist, axat pe apărarea identității naționale împotriva proceselor de dizolvante impuse de către globalismul apatrid. Acest nou val euroesceptic și suveranist a devenit atât de puternic în Ungaria datorită intelectualilor precum Dr. Tibor Imre Baranyi.

În mesajul care organizatorul acestei reuniuni, domnul Iurie Roșca, Dr. Tibor Imre Baranyi menționează:
”Sunt un reprezentant al școlii tradiționaliste maghiare și conduc editura ”Kvintesszencia Publishing”, unde am publicat a Patra Teorie Politică de A. Dughin în traduce maghiară care îmi aparține. Am fost și consilierul principal al președintelui Jobbik, un important partid politic maghiar. În prezent, cercetez oportunitățile pentru islam și sufism în epoca noastră, în contextul relațiilor maghiaro-turce. M-aș bucura să am posibilitatea de a împărtăși în cadrul forului experiența mea politică sau din alte domenii. Un posibil subiect ar putea fi cele două fețe ale populismului sau orice alt aspect care ar putea interesa publicul”.

🔴Așadar, fiți atenți la evenimentul nostru. Invitați-vă prietenii să ni se alăture.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,