OPRIȚI DEZBINAREA românilor anti-sistem! UNIȚI-VĂ la proteste! NU mai faceți jocul securiștilor!

10:20, 2 februarie 2021 | Actual | 144 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Aflăm de noi proteste anti-sistem. Au fost proteste și sâmbătă, și duminică. Dar societatea civilă este dezbinată, iar azi se mai anunță 2 proteste și organizatorii țin să se dezică de cei care au organizat protestele din weekend. O mare prostie, de care beneficiază chiar sistemul împotriva căruia se protestează.

Este nevoie de mulți, foarte mulți oameni pentru a determina sistemul să dea înapoi, iar noi ne dezbinăm fiind și așa prea puțini cei care ies în stradă. Se vrea printr-o delimitare de politic, înlocuirea întregii clase politice. Și pe bună dreptate trebuie dați jos. Dar cu cine să fie înlocuiți? Cu subalternii lor?

Există oameni ce au intrat în arena politică, dar sunt sfâșiați zi de zi de politrucii ce au distrus țara timp de 31 de ani și de presa ticăloșită, care doar se folosește de imaginea lor pentru a face audiență. Și ce fac protestatarii noștri? Le mai dau și ei la gioale, de parcă cei din AUR ar fi răspunzători pentru tot haosul din România.

Protestatarii de azi nu vor demisii, dar parcă prin toamnă îi cereau lui Arafat să plece din sistem, ba chiar din România. Cine să îndrepte lucrurile, cine să ofere soluții? Tot cei care până acum nu au făcut nimic și doar au furat? De ce atâta ipocrizie? Doar din cauza unor antipatii politice? Ar fi de înțeles dacă s-ar alinia cu vreun partid ce a fost până acum la guvernare, însă nu este cazul. Avem, prin mila Domnului, niște reprezentanți din cadrul societății civile, ai intelectualității românești, ai Bisericii, oameni care au militat pentru libertate, familie, suveranitate și renumele României în lume. De ce nu li se dă o șansă, ca abia apoi să li se pună o ștampilă?

Nu mai faceți jocul diavolului, cel care dezbină! Uniți-vă la proteste, eliberați România de hoți și oferiți țării oameni capabili să ne conducă spre biruință!

Sursa: https://ortodoxinfo.ro