ÓMICRON, NOUL BAUBÁU AL ELITELOR: RENTABILIZAREA FRICII

08:36, 2 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 460 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

De Magdalena del Amo.- „Dovezile preliminare sugerează un risc mai mare de reinfectare a acestei variante, comparativ cu altele”. Sunt cuvintele alarmante ale Organizației Mondiale a Sănătății, de puțină sau deloc credibilitate ca tot ceea ce răspândește această organizație coruptă, în slujba și purtătorul de cuvânt al marilor megalomani ai lumii și al marii industrii farmaceutice. Până nu vom integra această maximă nu vom înțelege nimic și vom continua să tresărim cu știrile îndreptate în maniera proiectilelor mortale.

Continuând cu dinamica noastră de informare/opinie, subliniem încă o dată că această situație va dura atât timp cât vor decide organizatorii șopronului; numai dacă munca oamenilor de bine nu dă roade – cred că va da – și nu numai că putem opri acest dezastru, ci și să punem după gratii ideologii vinovați și marionetele lor de presă, politică și sănătate. Fără acești complici, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.

De-a lungul acestor douăzeci de luni, am pus multe piese în acest puzzle uriaș al Răului. Și în timp ce unele ne erau familiare și nu era surpriză, altele ne-au depășit ipotezele și ne-au dat fiori. Confruntați cu atâta dezinformare, trebuie spus, încă o dată, că această criză nu este de sănătate, ci politică; un program geopolitic de vârf, cu ingrediente biologice care să condimenteze mizeria și să ofere dozele de frică necesare unui rezultat adaptat proiectului.

Merg în mare grabă și câte-o pauză, urmând tiparul seziunilor de tortură: epuizează victima, o reanimă și o ia de la capăt. Așa procedează acești torționari sociali, permițând – în schimbul inoculării cu acest lucru ciudat – libertăți aparente care insuflă bunăstare și speranță, o rcuperare a vieții de zi cu zi, cu vacanțe și reuniuni de Crăciun „normalizate”. Bineînțeles, cu amenințarea unor noi variante ale acestui virus misterios pe care nimeni nu le-a izolat, purificat și secvențiat, așa cum au declarat organismele pertinente. Dar aceste mici bucăți de adevăr care scapă prin fisuri nu sunt niciodată titluri ale presei oficiale.

Cu o societate hipervaccinată, deși mult mai puțin decât se spune pentru a nu arăta eșecul politic și sanitar, adică neîncrederea în sistem, ultimele două săptămâni au fost vertij. Dozele de hărțuire, constrângere, șantaj și teamă sunt distribuite în ședință continuă, pentru a îngroșa rândurile către centrele de vaccinare. Ti-e milă în aceste zile să-i vezi pe bieții ostatici în drum spre eșafod, în timp ce pronunță fraze precum: „M-am vaccinat pentru șantaj”, „Mă vaccinez pentru că sunt însemnat la serviciu”, „am făcut-o”, nu vroiam să mă vaccinez, dar…”.

Reacții de înțeles, deși lamentabile. Politicienii au primit ordine de la conducerea globală și acuză cetățenii. Ecranele nu se opresc să întoxice nerușinat, prin știri, adunări sociale, programe de can-can și publicitate. Monotema este obositoare: cifre fictive despre infecții, venituri și decese pentru a-și reajusta planurile de inoculare. Curată Minciună! cu majuscule. Pură hărțuire mediatică! Terorism informațional pur!

Satrapii regionali, precum Feijóo sau Bonilla, sunt în sosul lor impunând ilegalul permis covid. Demagogii ipocriți, precum Revilla, acuza pe cei nevaccinați cu insulte si jigniri. Steegmann, vaccinator oficial al VOX, cu un conflict de interese cu companiile farmaceutice, îi numește pe cei nevaccinați „urlători”. Casado (sef PP) – care nu știe bine ce joacă – nu se este direct asupra covid pass și cere o lege organică a pandemiilor, care să impună vaccinarea obligatorie, pașaportul covid, cătușele și tot ce este necesar, inclusiv control mental la distanță. Trădare pură a cetățenilor spanioli, protejată de Legea Autonomiei Pacienților, deocamdată. Spun trădare pentru că, în acest moment, nu există inocenți; toată lumea, într-o măsură mai mare sau mai mică, știe că aceasta nu este o pandemie, ci un proiect care vizează eliminarea persoanelor, restrângerea libertăților și instaurarea unei dictaturi mondiale. Ca cea pe care o trăim – spun ei ca în mod excepțional – dar permanent. Nu ai nevoie de o lege a pandemiei, oricât de tare ar fi mass-media.

La advertencia de Ursula Von Der Leyen sobre la nueva variante ómicron:  "Esperar lo mejor, pero prepararse para lo peor"

După două săptămâni de lapidare, astăzi a fost prezentată în societate noua variantă a virusului, Ómicron. Papesa NOM în Europa, Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene – un organism de favorizare a transnaționalelor în detrimentul cetățenilor – a fost prezentatoarea nou-născutului gândacel. Această femeie de gheață aduce întotdeauna vești proaste. Ne amintim încă acea zi din iunie 2020 când a dat undă verde inoculării experimentale de ARNm și alte conținuturi secrete ale fiolelor și a aruncat neclarități asupra acordurilor de la Nürnberg, autorizând experimentarea cu persoane și pulverizarea din aer cu substanțe chimice. Chemtrails? ? Așa este.

Ne-au spus că au nominalizat variantele cu litere grecești pentru a nu indica țările de unde provin. Bine. Chiar și așa, nu era rândul lui Ómicron, iar explicația este destul de amuzantă. Numele noului „ucigaș” te invită să te joci cu misterul și să stabilești relații, cel puțin curioase. Omicron este a 15-a literă a alfabetului grecesc. Derivă din rădăcina feniciană „ayn” sau „ain”, în formă de cerc. Este și originea latinului „o”. Interesant este că în limba feniciană înseamnă ochi. Ochiul piramidei care este astăzi un semn de denunțare a planurilor „stăpânilor lumii”?

Unii analiști au vrut să vadă un semn către filmul Ómicron, din 1964. Nu am de gând să spun argumentul, dar vorbește despre extratereștri, cucerirea planetei, infectați cu abilități extraordinare dobândite. Ar putea fi vorba de încă un exemplu – din multele pe care le întâlnim – de „amorsare” sau priming, mai bine cunoscută drept „primatul negativ”. Capacități dobândite prin transumanism, nanotehnologie, realitate augmentată și acea lume iluzorie pe care au conceput-o așa cum au anunțat deja unii lideri, a se citi Sebastián Piñera sau Boris Johnson?

Poate suna ciudat, dar aceste elite întunecate nu obișnuiesc să facă ceva dezinteresat, iar ceea ce uneltesc este de mare transcendență. Am spus în repetate rânduri că acești oameni diabolici și rituali cunosc foarte bine lumea intangibilă a întunericului și corpus de tradiții, ezoterism, astrologie, numerologie și simboluri. Mereu a fost așa. Nimic nu este întâmplător. Totul răspunde unor reguli foarte specifice și unor parametri specifici care trec neobservați de cetățeanul normal. Pentru ca ritualul să funcționeze este necesar să se sincronizeze materia și forma. Și ei o fac.

Să ne amintim de ceremonia –ritual– pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra; cea a tunelului San Gotardo, actul masonic pentru victimele covid din Madrid, atacul la Turnurile Gemene sau 11-M, ca să numim cele mai evidente fapte. Ceva care de obicei trece neobservat pentru cetățeanul obișnuit. Ceea ce fac ei cu societatea nu este un ritual? Și acum este rândul copiilor – pură inocență – gustarea preferată a entităților întunecate, a se înțelege simbolismul.

Un alt amănunt curios demn de analizat: Ómicron are valoarea 70 în numere grecești. Acest lucru mă face să o raportez la profeția celor Șaptezeci de săptămâni ale lui Daniel, atât de citată astăzi de savanții Apocalipsei, care au calculat că ne-am afla în săptămâna 70, foarte aproape de marea schimbare, de eliberare.

Nu este momentul să aprofundăm în asta. Doar strigă, încă o dată, că suntem cufundați într-un mare război spiritual: Binele împotriva răului; lumină împotriva întunericului. De partea cui vrem să fim?

Sursa: https://invictuswebmedia.com