OBSERVAȚI CUM MASS-MEDIA ÎNCEARCĂ SĂ OBIȘNUIASCĂ POPULAȚIA CU IDEEA IMPLANTĂRII CIPURILOR ÎN MÎNĂ

13:59, 7 mai 2020 | Actual | 330 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Notă: Odată ce banii lichizi vor disparea și se va adopta implantarea cipurilor, vom putea fi controlați total. Noi creștinii care vom refuza implantarea cipurilor, vom fi catalogați/etichetați ca fundamentaliști/extremiști/teroriști. Observați cum mass-media (99% controlată de ei) încearcă să obișnuiască populația(masa de manevră) cu aceste idei. Cât de perverși sunt!

Știrea

OAMENII CARE AU ALES SĂ-ȘI TRANSFERE DATELE DE PE CARDURI ÎNTR-UN CIP IMPLANTAT PE MÂNĂ

Cei mai mulţi dintre noi îşi ţin în portofel cardurile bancare, de transport sau de acces la serviciu ori la sala de sport. Aşa că, dacă uităm portofelul acasă, suntem puși în încurcătură.

Mii de suedezi au rezolvat problema implantându-şi sub piele un cip care conține toate aceste date.

Peste 4000 de suedezi şi-au înlocuit unul sau mai multe carduri cu un cip implantat sub piele. O femeie este unul dintre ei. Ca să intre în sediul firmei unde lucrează trebuie doar să-şi apropie mâna de cititorul de carduri, iar uşa se deschide imediat.

”Acum sunt înregistrată. Nu e nevoie de parolă. Cei cu card de acces au nevoie, dar celor care au cip nu le trebuie”, spune ea.

Dispozitivul o ajută şi când foloseşte imprimanta de la birou, dar şi când vrea să plătească mâncarea de la bufet. Alţii şi-au transferat pe cip datele cardurilor de acces la sala de sport sau chiar a abonamentelor de tren. Teoretic, dispozitivul poate înlocui cam orice card.

Cipul are aproximativ un centimetru lungime şi se implantează între degetul mare şi arătător. Nu este dotat cu GPS, aşadar nu poate fi folosit pentru a urmări persoana care îl poartă. Şi e pasiv atunci când nu este folosit. Însă, în viitor, ar putea căpăta şi alt rol.

“Dacă ai un implant activ care îţi spune în ce stare eşti, ce nevoi ai şi ce ar trebui să faci ca să te menţii în formă sau să fii mai sănătos, asta îţi va schimba comportamentul complet”, explică Jowan Österlund, directorul companiei producătoare.

Criticii subliniază că tot ceea ce ştie să facă deocamdată cipul se poate realiza şi cu date biometrice, de exemplu cu amprenta digitală. Iar creştinii fundamentalişti sunt de părere că este lucrarea necuratului. (sublinierea ne aparţine).

Sursa: https://www.aparatorul.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,