Cronicile unui optimist creștin. 19.08.2020
Obiectivul Covid: supunerea și robotizarea populației planetei

12:46, 19 august 2020 | Actual | 255 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Lumea în mâinile ”elitei” transumaniste

autor: Pierre-Emile Blairon

 Autorul se înscrie în seria gânditorilor din școala Tradiției primordiale, cea care s-a cristalizat în secolul XX și care critică vehement decăderea unui Occident asociat cu Modernitatea, această lume aspirutuală cu pretenții de universalitate și de asumare a posturii de vârf al civilizației umane. Adepții acestei școli de o valoare uriașă în gândirea universală consideră că înaintea religiilor monoteiste ar fi existat o Tradiție primordială din care s-ar fi inspirat acestea. Lăsând la o parte aspectele dogmatice de care trebuie să țină cont o viziune creștin-ortodoxă în raport cu această școală de gândire, totuși rolul ei în contestarea eurocentrismului modernist este unul fundamental.

 Iurie Roșca

În 2015, am scris un articol intitulat ”Sistemul de înlocuire a lui Dumnezeu” (…) Și iată că ceea ce era atunci doar o anticipare astăzi a devenit o constatare.

Pentru că anume aici suntem.

Într-adevăr, nu aș avea prea multe de adăugat la acest articol mai vechi, poate doar faptul că  modalitățile de prelucrare, operate de „elitele” globaliste, se precizează într-un mod foarte explicit  și că aceste „elite” nu se mai îngrijesc să-și deghizeze proiectul, într-atât de mult acordul populațiilor le este oferit fără nicio rezervă. Un teren favorabil pregătit de mai mult timp (cel puțin de mai multe secole; a vorbi despre mii de ani înseamnă a risca să sperii lumea mai puțin obișnuită cu afirmații deranjante); o repet mereu în cărțile, articolele și conferințele mele: ne aflăm la sfârșitul unui ciclu, iar la sfârșitul fiecărui ciclul civilizațiile se prăbușesc, mor, fie din cauza oamenilor, războaielor, a unui suicid colectiv, democgrafic, de exemplu,  dar și din cauza unor cataclisme, în general, o îmbinare a mai multe catastrofe, însă mereu însoțite de o inversare a valorilor ce constituiau soclul, coloana vertebrală a respectivelor civilizații.

 

„Vom vedea apariția, venind din America, a unui soi de interdicție de a gândi”

Constrângerile fizice impuse de pseudo-pandemie provin dintr-un trecut mult mai apropiat: căștile pentru motocicliști și centurile de siguranță pentru automobiliști au fost primele restricții ale libertății individuale și una dintre cele mai importante: libertatea circulației (vezi articolul meu: dicatorii-ucenici/les apprentis-dictateurs, mai 2020).

 Modalitățile unui sfârșit de ciclu au fost menționate de toate tradițiile tuturor civilizațiilor; un gânditor creștin apropiat de noi în timp, Rudolf Steiner, făcuse o adevărată predicție atunci când pronunțase aceste fraze în 1916Nu va fi prea mult timp de așteptat după anul 2000 pentru ca omenirea să treacă prin câteva lucruri foarte ciudate, care încă sunt în curs de pregătire lentă. Cea mai mare parte a umanității va fi sub influența Vestului. Premisele idealiste pe care le percepem deja sunt încă foarte drăguțe în raport cu ceea ce urmează. Vom vedea cum apare, venind din America, un soi de interdicție de a gândi, nu directă, ci indirectă; o lege ce va avea drept scop reprimarea orcărei gândiri individuale. Vom asista la o oprimare generalizată a gândirii în lume.”.

Epidemiile sunt și ele printre marile plăgi, a căror îmbinare este caracteristică sfârșitului unui ciclu; însă nici însuși Steiner, atunci când vorbea despre ”lucruri foarte stranii”, nu și-a putut imagina la ce nivel de duplicitate vor putea ajunge oamenii puterii,  deoarece în cazul acestui Covid-19 este vorba despre o falsă pandemie, creată în mod artificial într-un scop anume. Steiner a evocat o ”interdicție de a gândi” (corectitudinea politică), care a devenit o interdicție de a vorbi (călușul pe care-l numim ”mască” sau cenzura exercitată de către presa aflată la ordin), constrângeri care sunt apanajul unei dictaturi mondiale mai mult sau mai puțin degizate, atât de bine descrise în 1949 de către Georges Orwell în lucrarea sa1984”.
Planul se derulează metodic fără niciun fel de opoziție, cu excepția unor rare persoane lucide care încearcă să alerteze o populație ce pare să se supună tuturor măsurilor ce organizează dispariția sa. Într-adevăr, într-un context în care egoismul domnește nestingherit, marea majoritate a populației nu se interesează decât de satisfacția micilor sale nevoi hedoniste, și nu-i pasă câtuși de puțin de moartea vechilor noastre societăți europene și a creațiilor minunate ale acestora. După mine, potopul.

 Transumanismul nu e nimic altceva decât un alt nume al satanismului

Descoperim din textul izvorât de sub pana lui Philippe Guillemant, inginer fizician, cercetător la CNRS (Centrul Național Francez de Cercetări Științifice), și totuși un spirit independent, un rezumat al obiectivului – evident nedezvăluit – apariției prefabricate a Covidului: ”Cei care sunt ”pro-mască” și, mai exact, cei care sunt pentru obligația de a purta mască subestimează în mare măsură faptul că mascarea este un preludiu al vaccinării, care la rândul său nu e decât un preludiu al identificării digitale, după care vine urmărirea oamenilor, ce se va succeda în mod firesc, înainte de a ne conduce în scurt timp spre era transumanismului, introdus prin analiza în timp real a tuturor gesturilor, actelor, deplasărilor și întâlnirilor noastre prin  intermediul programelor, care sunt specialitatea mea. Or, din punctul meu de vedere, această perspectivă este mult mai gravă decât orice bombă atomică sau război mondial”.

Prin urmare, am putea să ne îndoim de filntropia lui Bill Gates și a tovarășilor săi transumaniști, care nu visează decât la reducerea omului la un soi de sclav ce consimte să fie disponibil pentru toate dorințele stăpânilor săi; etapa ce va urma acestei trasabilități umane (așa cum s-ar proceda cu un animal de sacrificiu) va fi instaurarea unui salariu universal, un concept utopic apărut de mai multe secole; însă mă întreb de ce acest venit de bază a fost redenumit recent venit universal, în timp ce era la latitudinea fiecărei țări care îl va implementa – iar noi avem deja răspunsul – înainte de a lipsi oamenii de orice fel de salariu, deoarece aceștia vor fi totalmente robotizați și debarasați de orice nevoie de subzistență.

Unii sunt uimiți de faptul că Ordinea mondială, valorile căreia sunt fondate exclusiv pe materialitate și bani, râvnește să distrugă cu orice preț toate componentele economiei existente și nu dorește să creadă că măsurile ce însoțesc apariția coronaviruslui (carantina, purtarea măștii, mănușile, distanțarea ”socială” – care numai măsuri ”sanitaire” nu sunt – , etc.) nu au alt scop decât să suprime economic principalii producători de bunuri ale unei țări tradiționale: țăranii, profesiile liberale, comercianții și în general cei independenți, precum și eliminarea persoanelor în vârstă, care, potrivit transumanistului francez Jacques Attali, nu mai folosesc la nimic după vârsta de 65 de ani. Ceea de fapt înseamnă că vechea concepție a unui capitalism productiv face loc unei economii bazate pe munca neremunerată, executată de către o populație robotizată, așa cum am precizat mai sus.

Dar ce face Dumnezeu în acest dispozitiv?

Hybrisul (vanitatea) transumaniștilor este atât de mare, încât aceștia au drept ultim scop  suprimarea morții (”Moartea morții” este titlul lucrării reprezentantului transumaniștilor din Franța, Laurent Alexandre), omul fiind despuiat în mod progresiv de organele sale naturale pentru a se transforma în definitiv în replicant, ca în filmul cult  ”Blade Runner” (Vânătorii de recompense”, dar mai curând – ”Pe muchie de cuțit” –  n.trad.).

Laurent Alexandre scrie în lucrarea sa următoarele: ”Datorită revoluțiilor concomitente în nanotehnologie și biologie, fiecare element al corpului nostru va deveni reparabil, în parte sau în totalitate, ca în cazul  atâtor piese detașabile”.

Transumanismul nu e nimic altceva decât un alt nume, mai tehnoligic, mai modern, mai șic, al satanismului în vogă în secolele trecute. Dar asta nu înseamnă că practicile oribile comise de contesa maghiară Elisabeth Bathory, de exemplu, nu s-au perpetuat. Se pare chiar că s-au răspândit pe întreaga planetă în toate cercurile puterii și din aceleași motive. Legenda macabră a sângeroasei contese spune că aceasta era obsedată de frica îmbătrânirii și a morții până într-acolo, încât sute de fete tinere erau pândite de moarte pentru ca ea să facă baie cu sângele lor în speranța de a-și păstra o tinerețe eternă.

Atunci când posezi tot ce constituie ce e mai bun în această lume materială în care trăim – gloria, puterea și banii – nu-ți mai rămâne decât să te dedai celor mai grave perversități (deoarece ești sigur de propria impunitate) și să-ți vinzi sufletul diavolului pentru a organiza propria nemurire fizică.

În Franța, mai multe cazuri de pedocriminalitate și perversități sexuale, în care sunt implicate marile personalități, au zguduit opinia publică, după care repercusiunile acestor cazuri au fost dezamorsate de către putrerile în exercițiu și de presa dominantă.

Ceva mai recent, afacerea Epstein, cu ramificațiile sale internaționale, departe de a-și găsi epilogul prin moartea ”misterioasă” a principalului său protagonistrist, revine în forță odată cu inculparea și întemnițarea principalei sale colaboratoare, Ghislaine Maxwell, fiica unui miliardar cu același nume, care posedă un fișier ce conține numele unor personalități care au participat la monstruozități ce au îngrozit chiar și anchetatorii obișnuiți cu cele mai demente perversiuni. În această afacere, clasa hiper-bogaților,  elita globală și majoritatea liderilor politici planetari, pe scurt, aproape toți reprezentanții Ordinii Mondiale, ar fi compromiși;. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe mărturii ce evocă uciderea ritualică a copiilor de către ”elită”.

 Manipularea Covid este parte a unui proces global de dominație planetară, aceasta reprezentând doar un aspect al dispozitivului pus în aplicare; printre alte exemple posibile, populația dezinformată nu vede legătura între ascensiunea puternică a islamului în țările de tradiție creștină și Covid; este vorba despre aceiași manipulatori, ”elitele” globaliste, care au favorizat expansiunea islamului mai ales în Europa, deoarce acesta le servește interesele de moment, ca ulterior să-l eradicheze după ce acesta își va încheiea misiunea distructivă; islamiștii sunt uneltele guvernului mondial, care îi permite să accelereze procesul de distrugere a valorilor europene tradiționale. Să ne amintim în acest sens de faptul că termenul ”islam” înseamnă ”supunere”  și că purtarea măștii de către populațiile întregului glob, care va deveni o obligație ad vitam aeternam (pentru vecie – n. trad.) nu este decât o extindere asupra populațiilor non-musulmane a unor constrângeri arhaice și obscurantiste, pe care le suferă de secole femeile musulmane.

Am putea să nu credem în existența lui Satan, dar sataniștii există cu siguranță, cel puțin din momentul apariției celor trei dumnezei unici, în orice caz sub acest nume.

Proiectul transumaniștilor este, deci, de a-l înlocui pe Dumnezeu, fie că acesta este o entitate de origine naturală, cosmică, adică potrivit vechilor criterii religioase tradiționale, sau transcendent (exterior și superior) și revelat prin intermediul scrisului, așa cum îl evocă monoteismele. Acesta de asemenea este proiectul lui Satan, încerul căzut care se pare că și-a raliat reprezentanții puterii mondialiste obsedați de senzații perverse.

Ultimul papă

 Din această perspectivă, monoteiștii sunt, sub anumite aspecte, un teren fertil pentru testarea eficacității acesui tablou monstruos. Noțiunea de catolic oare nu înseamnă ”universal”?

Creștinii așteaptă revenirea lui Hristos și ”sfârșitul lumii”, care va veni să ierte păcatele oamenilor și să pregătească venirea sa, domnia sa de o mie de ani și Judecata de Apoi. Însă textele creștine prezic faptul că un Antihrist, un impostor, se va manifesta înainte de aceasta:

 

”Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu„

 

(Sf. Ap. Pavel, Tesaloniceni II, 2:3-4).

 Unii creștini ezoteriști consideră că ultimul papă va fi impostorul venit să uzurpe tronul Sfântului Petru. În virtutea legii inversării valorilor care domină la sfârșit de ciclu, oare papa Francisc, cel care n-a mai contenit să favorizeze dușmanii creștinismului, nu cumva va fi acest ultim papă?

Nu e deci deloc paradoxal să constatăm că deseori cei mai aprigi apărători ai măsurilor de constrângere emise de către Ordinea Mondială se încadrează în rândurile credincioșilor monoteiști care au nevoie doar să urmeze un „păstor”;  oare vocabularul biblic nu-i desemnează ca pe o trumă de ”oi”?  Aceștia sunt creștinii hedoniști (ce paradox!), care găsesc a fi confortabil de a nu-și pune întrebări și de a urma orbește directivele Bisericii și cele ale Sistemului care i s-a subsitutit cu perfidie atunci când aceasta a renunțat la misiunea ei sacră. Un autor catolic, Jean-Pierre Aussant, în lucrarea sa ”Instumentalizarea coronei”/”L’instrumentalisation du corona” îşi arată stupefacția astfel:

 Finalitățile ultime ale acestei instrumentalizări nu se vor reduce la Bill Gates și alți Soroși. Nu, ele sunt mult mai abisale și vizează niște schimbări civilizaționale și antropolgice pe termen lung, și asta mai ales în domeniul procreației speciei. Aici este vorba ca, după ce a fost decostruită și ”dezmoștenită” (în primul rând de Dumnezeu), să fie regândită și ”re-creată” însăși ființa umană. În acest sens, instrumentalizarea coronei (corona care în mod cert ucide, dar, potrivit datelor autentice, nu mai mult decât gripa sezonieră din 2017-2018), este un acccelerator al istoriei, un pas înainte spre dictatura participativă.  Prin instaurarea acestei frici universale de a fi contaminat de ”altul”, nu doar cultura ”de după corona” va separa sexele între ele (cea ce va impulsiona procrearea asistată medical și altele de acest fel), ci în fond, lucru straniu, ea sugerează o poruncă antihristică: de acum înainte nu ”iubește-ți aproapele ca pe tine însuți, ci ”ferește-te de el ca de o ciumă”. Exact contrariul a ceea ce ne-a învățat Hristos. Straniu, nu-i așa?”

Așa cum spunea Sartre într-un alt context, pentru acești creștini debusolați infernul înseamnă alții.

Într-adevăr, să vorbim despre iad.

Infernul, diavolul, Fiara, Satan: Răul contra Binelui, la fel de indispensabil la monoteiști ca umbra care e în lumină; un racursiu improbabil, deoarece, pe drept cuvânt, în virtutea inversării valorilor, Satan este numit și Lucifer, purtătorul de… lumină.

 Semnul Fiarei

Nu ne putem abține să nu raportăm ceea ce Philippe Guillemant numește „identificare digitală” la textul din Apocalipsa lui Ioan

 

”15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”.

                                                                           

( Apocalipsa lui Ioan, 13:15-18)

Continuarea poveștii: un înger vine să ridice sabia pedepsei; toți cei care au fost înșelați de semnele falsului profet și au fost de acord să le afișeze nu vor ști de odihnă; și dimpotrivă, cei care n-au acceptat de bună voie să primească semnul vor fi recunoscuți și vor trăi în comuniune cu Hristos biruitorul timp de o mie de ani.

 

            (…)

Contra-Tradiția

Pentru susținătorii Tradiției primordiale, care se referă la timpul ciclic natural, și nu la timpul liniar monoteist, acest proces este reînnoit la fiecare sfârșit de ciclul. În acel moment, în ultimele momente ale existenței unei civilizații, toate valorile care au caracterizat-o se inversează, instalându-se domnia minciunii; este ceea ce René Guénon numea contra-tradiție: Prin urmare, ”domnia cotra-tradiției” este exact ceea ce e desemnat prin ”domnia Antihristului”; acesta, orice idee ne-am face despre el, este în orice caz ceea ce va concentra și sintetiza în sine, pentru această lucrare finală, toate puterile „contra-inițierii”, fie că îl concepem ca pe un individ sau ca pe o colectivitate”.

 Puteri malefice, forțe negre, forțe negative, contra-Tradiția… iată ce corespunde, în accepția tradiționaliștilor, noțiunii pe care creștinii o numesc Satan. Guénon consideră că aceste forțe malefice sunt consitutite din reziduuri psihice de tot felul, ce provin din disoluția civilizației care a murit cu foarte mult timp în urmă.

Indiferent de chinurile pe care le-am suferi la acest sfârșit de ciclul, este fascinant să crezi că generația noastră și încă două sau trei care vor urma vor putea cunoaște acest moment atât de special în Istoria cosmică, unde o civilizație muribundă dă naștere celei care o va succeda; orice naștere se face în dureri.

”Oamenii diferențiați”, cei care  vor fi în stare să traverseze ororile vremurilor de pe urmă într-o relativă seninătate, știind intuitiv ceea ce îi așteaptă, sunt asemeni ”drepților” creștini care au știut să reziste la chemările sirenelor malefice și a ordinelor puterii mondiale.

Masele lobotomizate și terorizate sunt incapabile să realizeze că prin respectarea pretinselor gesturi de protecție sunt lipsite de întreaga frumusețe a lumii și de bogăția vieții; intrăm într-o nouă eră a obscurantismului care nu știm când se va sfârși; frumusețea și expresia unui chip, bucuria de a îmbrățișa o persoană iubită sau de a strânge mâna unui prieten pe care l-am întâlnit la un colț de stradă … Toate aceste mici bucurii ale vieții vor fi de acum încolo interzise.

Ușurătatea măștii ne împiedică să înțelegem că este vorba despre un mantou de plumb[1] ce urmează să cadă peste existența noastră.

Este recomandabil ca ființele diferențiate să încerce a se recunoaște – ceea ce e mai ușor de făcut atunci când măștile cad – să se adune și să organizeze împreună dacă nu rezistența, atunci cel puțin supraviețuirea pentru a pregăti zilele cele noi.

Și un ultim sfat: nu uitați să respectați singurul gest de protecție util: aruncați-vă televizorul, după care spălați-vă cu grijă pe mâini.  

 Traducere de Iurie Roșca         

 Sursa: http://euro-synergies.hautetfort.com

[1] În original: chape de plombinstrument de tortură în perioada medievală.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,