O PETIȚIE PE SITE-UL AMERICAN AL CASEI ALBE ÎMPOTRIVA LUI BILL GATES A STRÂNS 490.000 DE SEMNĂTURI

15:31, 7 mai 2020 | Actual, Externe | 834 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

O petiție pe site-ul american al Casei Albe -WhiteHouse.Gov – care solicită o investigație la fundația Bill & Melinda Gates, a strâns deja 489.463 de semnături de la momentul publicării.

Petiția susține că Bill Gates, în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a pus în aplicare un plan de depopulare a rasei umane prin vaccinare. „Cerem investigații cu privire la „Fundația Bill și Melinda Gates” pentru probleme medicale și crime împotriva umanității” Pe măsură ce analizăm evenimentele din jurul pandemiei „COVID-19”, diverse întrebări rămân fără răspuns. Pe 18 octombrie 2019, cu doar câteva săptămâni înainte de recunoaşterea zonei zero la Wuhan, China, au avut loc două evenimente majore:

PRIMUL ESTE: „EVENIMENTUL 201

” Mai precis, în data de 18 octombrie 2019 Centrul pentru Siguranța Sănătății (Center for Health Security) John Hopkins din SUA în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates, au făcut un „exercițiu ficțional”, numit „eveniment 201”, în care se simula o pandemie mondială. Întîmplător, în acest „exercițiu ficțional” pandemia era provocată de un nou coronavirus. Pe youtube, pe canalul oficial centerforhealthsecurity au fost încărcate mai multe filmări cu discuțiile care au avut loc atunci.

CELĂLALT EVENIMENT: „JOCURILE MONDIALE MILITARE”

Atunci a fost inițiată o presiune la nivel mondial pentru vaccinuri și urmărire biometrică. De la un nivel înalt s-au lansat acuzații dinspre China spre America, prin intermediul purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe, Zhao Lijian, care a susţinut că problemele au început să apară la Jocurile Militare Mondiale, care s-au desfășurat în perioada 18-27 octombrie 2019 la Wuhan, unde mai mulți sportivi americani ar fi fost deja infectați.

BILL GATES MILITA PENTRU REDUCEREA CREŞTERII POPULAŢIEI

În prim plan se află Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru „reducerea creșterii populației” cu 10-15%, prin intermediul vaccinării. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați de sterilizarea intenționată a copiilor din Kenya prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile împotriva tetanosului.

Din acest motiv se cer anchete amănunțite și publice, anunţă aubedigitale. Dar… fundația Bill Gates a susținut întotdeauna că a jucat un rol vital (prin filantropie) în a ajuta lumea să rezolve multe crize de sănătate. Timpul ne va spune cine a avut dreptate….

Petiţia poate fi găsită aici – https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

Sursa: https://www.aparatorul.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,