O gaură urâtă în obrazul administraţiei Capitalei (Foto)

10:00, 11 ianuarie 2019 | Actual, Social | 3549 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cine dorește să înțeleagă mai bine cât este de (i)responsabilă administrația Capitalei nu are decât să urce cu mașina de la hotelul Cosmos spre Academia de Științe a Moldovei, pentru a descoperi, la un moment dat, o frumusețe de gură de canalizare fără trapă. Aceasta este situată chiar pe carosabil.

Este curios faptul că gaura respectivă nu-i deschisă pentru publicul larg și pentru roțile automobilelor nici de azi și nici de ieri, ci de cel puțin două săptămâni. Acum câteva zile ea fusese îngrădită cu niște semne de avertizare. De ieri, însă, nimic nu ne mai împiedică să o admirăm atât superficial, cât și profund, or toate indicatoarele din jurul ei, ce avertizau asupra existenței unui pericol, au fost înlăturate. Poftiți, doamnelor, domnișoarelor și domnilor de admirați minunea de orificiu în asfalt de lângă AȘM! Și nu uitați să-i mulțumiți administrației mun. Chișinău că are grijă să ne delecteze cu tot felul de scăpări și de stângăcii, care pe cineva l-ar putea costa roata de la mașină, sănătate sau chiar, Doamne ferește, viața!

P.S. Știu că unii ar putea să-mi reproșeze că gaura depistată de mine și nu numai de mine este mai degrabă opera unui careva ingineraș sau mic funcționăraș și că nu ar fi corect să acuzăm întreaga administrație a Chișinăului pentru o găurică neînsemnată. Însă, dragilor, aceeași explicație este invocată pentru toate metehnele acestei țări, fie ele mari sau mici. Guvernarea tot nu este de vină pentru nimic! De vină sunt niște judecători sau procurori corupți, un polițist sau un funcționar iresponsabil! Numai nu cei de la cârmă.

Ghenadie Vaculovschi

Navighează dupa cuvinte-cheie: