O femeie din India a suferit un atac cerebral și a murit după ce a fost vaccinată anti COVID-19

15:50, 27 ianuarie 2021 | Actual | 132 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

O angajată în domeniul sănătății sociale din India a fost declarată, sâmbătă, în moarte cerebrală. Conform presei locale, Vijaya Lakshmi a primit vaccinul anti COVID 19 pe 19 ianuarie. La trei zile, ea a suferit un accident vascular cerebral și a fost dusă de urgență la spital, anunță Greatgameindia.

Familia lui Vijaya Lakshmi, care a organizat un protest în fața spitalului, spune că decesul ar fi fost povocat de vaccin. Femeia ar fi avut convulsii și febră după ce a primit vaccinul.

Autoritățile sanitare susțin însă că femeia nu a suferit accident vascular cerebral din cauza vaccinării și că nu ar exista nicio legătură între imunizare și moartea sa.

Directorul departamentului medical și de sănătate, Dr. Geetha Prasidini, a organizat o întâlnire cu experți medicali și a discutat efectele secundare ale vaccinului. Aceasta susține că doar câteva persoane au suferit reacții adverse, și oricum nu grave, după administrarea vaccinului. Deocamdată, se așteaptă raportul autopsiei femeii pentru a se cunoaște cauza exactă a morții.

Sursa: https://www.activenews.ro