Navalnîi condamnat la închisoare cu executare

09:28, 3 februarie 2021 | Actual, Externe, Politica | 255 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

O instanţă judiciară din Moscova a decis, marţi, condamnarea la trei ani şi şase luni de închisoare a lui Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei ruse, pentru încălcarea condiţiilor unei sentinţe cu suspendare.

Tribunalul districtual Simonovski din Moscova a decis înlocuirea sentinţei de condamnare cu suspendare, din cauza încălcării termenilor condamnării şi a acţiunilor de perturbare a ordinii publice, scrie mediafax.ro.

În acest context, instanţa judiciară a dispus anularea condamnării cu suspendare şi înlocuirea sentinţei cu o pedeapsă de trei ani şi şase luni de închisoare, conform agenţiei RIA Novosti.

Din informațiile unor experți în geopolitică, regimul de la Moscova ar putea fi schimbat, prin participarea activă a noului președinte al SUA, Joe Biden. Acest lucru i s-a adus la cunoștință și lui Vladimir Putin, de către serviciile secrete rusești, motiv pentru care liderul de la Kremlin a amenințat la forumul de la Davos, că un nou conflict mondial ar putea duce la sfârșitul civilizației.

Dacă se va menține condamnarea și Navalnîi va intra în închisoare, protestele pentru eliberarea sa vor exploda în Rusia. Va reuși primăvara rusească să ducă la sfârșitul dinastiei Putin?

Sursa: https://ortodoxinfo.ro