Mitropolitul Ierotheos Vlachos, primul ierarh din Biserica Greciei care s-a vaccinat Covid

09:17, 28 decembrie 2020 | Actual | 140 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Mitropolitul Ierotheos de Nafpaktos, care l-a reprezentat pe arhiepiscopul Ieronim al Atenei, a fost vaccinat în spitalul Evangelismos, după cum a raportat ert.gr. Mitropolitul Nafpaktos este primul ierarh vaccinat împotriva COVID-19 în Grecia.

Se reamintește că astăzi, la scurt timp după ora 14:00, președinta Republicii Elene, Katerina Sakellaropoulou, a fost vaccinată. Președinta a ajuns la spitalul Evangelismos, unde a fost întâmpinată de ministrul sănătății Vassilis Kikilias. După ce a urmat procedura definită de protocol, a fost vaccinată, în timp ce va rămâne în spital pentru perioada necesară din motive de securitate.

„Aceasta este o zi importantă pentru noi toți, astăzi putem fi optimiști”, a spus prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis la sosirea la spitalul Attikon, unde a fost vaccinat împotriva COVID-19 la scurt timp după ora 14:00.

Primul ministru a fost întâmpinat de secretarul pentru îngrijirea primară al Ministerului Sănătății, Marios Themistokleous, și a fost însoțit de profesorul Sotiris Tsiodras.

După vaccinarea împotriva COVID-19 a primului ministru, a fost vaccinat și profesorul de patologie și boli infecțioase, Sotiris Tsiodras.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro