Lukașenko: În Belarus nu va muri nimeni de coronavirus

18:47, 13 aprilie 2020 | Actual, Opinii | 902 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Președintele Belarus, Alexander Lukashenko, a promis că nimeni din țară nu va muri din cauza unui coronavirus, informează sputnik.md.

”Să nu-și facă îngriji. Nimeni din din țara noastră nu va muri de coronavirus. Declar public acest lucru. Aceasta este convingerea mea fermă, bazată pe o analiză, nu doar din anilor trecuți. Avem deja experiență în acest an”, a spus șeful statului.

Cu toate acestea, el a adăugat că Minskul se bazează pe experiența internațională privind combaterea virusului. Lukașenko a spus că medicii din Belarus au o combinație de medicamente pentru a trata COVID-19.

Președintele Belarus a mai spus că coronavirusul nu a fost cauza morții în niciun caz letal, în opinia sa, cauza constă în „buchetul de boli cronice” pe care le aveau pacienții.

În plus, Lukașenko a lăudat oamenii din țară pentru respectarea măsurilor de siguranță.

”Oamenii sunt bravo! Nu interzicem nimic, dar am spus că viața este în mâinile lor. Acolo unde nu vrea să meargă, omul nu se duce. Nu interzicem nimic, nici un fel de carantine, nu am impus nimic. Acum nu există oameni petrecăreți care să se plimbe clătinându-se pe stradă. Adică, oamenii au reacționat, oamenii înțeleg acest lucru și nu trebuie să îi băgăm în apartamente, să îi blocăm acolo”, a mai subliniat Lukașenko.

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,