LIBERTATE FĂRĂ CERTIFICATE! A început protestul împotriva Certificatului Verde și a vaccinării obligatorii.

15:09, 21 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 281 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În aceste momente, protestatarii se strâng în jurul Parlamentului, unde urmează să fie supusă la vot legea certificatului verde obligatoriu la locul de muncă. După estimările lui Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, în acest moment, la Palatul Parlamentului, s-au adunat aproape 30.000 de protestatari.

UPDATE: Legea certificatului verde a fost retrasă de pe ordinea de zi, întrucât nu s-a întrunit numărul necesar de voturi. Cel mai probabil, Guvernul Ciucă își va asuma răspunderea pentru certificatul verde, ignorând vocea protestatarilor.

Protestatarii au blocat traficul în jurul Parlamentului. Brigada Rutieră a dispus restricționarea traficului rutier pe bd. Națiunile Unite, segmentul de drum cuprins între str. B.P.Hașdeu și bd. Libertății, precum și pe banda I de circulație de pe Calea 13 Septembrie dinspre bd. Libertății către Hotel Marriot, conform Știripesurse.

În aceste momente, românii care s-au adunat în jurul Parlamentului au pătruns în curtea Senatului. Mulți dintre ei sunt cățărați pe garduri, după se vede în transmisia de mai jos. Românii sunt și în fața Curții Poporului, și în afara Casei Poporului.

Potrivit postului Nașul TV, jandarmii au închis porțile, iar mii de protestatari au rămas blocați în curtea Casei Poporului.

Sursa: https://www.activenews.ro