Italia investighează cine ÎNCARCĂ lunar cărțile de credit ale MIGRANȚILOR furnizate de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru refugiaţi

12:18, 18 decembrie 2018 | Actual | 1037 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Carlo Fidanza, deputat FDI (Fratelli d\’Italia), revine asupra chestiunii cărţilor de credit ale migranţilor furnizate de către UNHCR (Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru refugiaţi) în Grecia şi rolul lui Soros în încurcata reţea de ONG-uri şi mişcări de fonduri pentru migranţi.

”Până acum rămâne nerezolvată întrebarea-întrebărilor: dacă nu le plăteşte Soros, e posibil de aflat de la UNHCR, cine dă bani pentru a acoperi aceste cărţi de credit?”.

Aceste carduri există şi cea care a spus-o la Tv a fost Carlotta Sami, chiar purtătorul de cuvânt pentru Europa de Sud a UNHCR, contactată într-o emisiune chiar de către deputatul FDI. O altă chestiune serioasă :

”Poliţia croată de frontieră a găsit solicitanţi de azil aflaţi în posesia de carduri de credit cu logo-ul Mastercard, care la rândul său are logo-ul UNHCR. Iar o serie de organizaţii par a fi finanţate de fundaţia lui George Soros, adică de faimosul finanţist internaţional care face totul pentru a favoriza imigraţia necontrolată”, spune Giorgia Meloni (jurnalistă şi politiciană).

Apoi, a urmat dezminţirea biroului de presă al lui Soros şi al Open Society.

”George Soros şi Open Society Foundations (OSF), nu finanţează niciun fel de carte de debit preplătită pentru migranţii din Europa. Open Society Foundations susţine drepturile omului pe plan internaţional, al refugiaţilor şi al migranţilor, inclusiv dreptul la o viaţă demnă, în comunităţile care-i găzduiesc. Cu acest spirit, asociaţia OSF finanţează un număr de inţiative care au ca obiectiv încurajarea găzduirii şi problemele economice ale refugiaţilor sau ale migranţilor, în colaborare cu organizaţii civile locale, instituţii publice şi operatori în sectorul privat”.

Carlo Fidanza subliniază:

‘Carlotta Sami, pe Twitter confirmă că aceste carduri există şi că sunt reîncărcate lunar cu sume între 90 şi 550 euro. Care pot fi utilizate pentru retrageri sau cumpărături doar pe teritoriul grec, iar dacă un posesor nu se prezintă la controlul lunar, i se blochează cardul. Dar, încă o dată, nu ni se spune cine plăteşte”.

”Nu este o farsă, fiindcă semnalarea poliţiei de frontieră croată n-a fost niciodată dezminţită, dar nici de ministerul croat de Interne, nici de UNHCR. UNHCR şi Mastercard au un proiect comun prin intermediul căruia livrează refugiaţilor carduri preplătite în Grecia care au logourile UNHCR şi Uniunii Europene; carduri anonime care permit să retragi bani sau să efectuezi cumpărături doar pe teritoriul grec, dar banii numerar nu au graniţe…”.

Şi cine plăteşte? Încă nu se ştie. ‘

‘Şi totuşi, în ianuarie 2017, Mastercard şi George Soros anunţau cu surle şi trâmbiţe un proiect comun, „Humanity Ventures”, care prevede o donaţie a magnatului de 50 de milioane de dolari, parte a unei alocări întregi de 500 de milioane de dolari, destinaţi proiectelor pentru imigraţie”, încheie Fidanza, potrivit Il Giornale.

Sursa:ortodoxinfo.ro