Întâlnirea celor mai bogate nume din lume sau Controlul populației pro-avort drept principala lor cauză…

13:33, 30 mai 2020 | Actual | 509 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

” Există un om care se ascunde în spatele măștii care vă conduce țara!!
În curând se va apropia și se va dezvălui. El este omul care îți compromite țara pentru
setea de putere. El a afiliat toate puterile bănești ale lumii – le-a adunat pentru unitatea unui Guvern Mondial. Coboară și descoperă-te, conducătorule!–”

Veronica –  O, Doamne! O, Doamne! Omul din spatele măștii, Dl. Rockefeller,omul din spatele măștii!

– Sf. Mihail, 13 Septembrie 1975 

LifeNews.com , 25 Mai 2009:

Unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii s-a întâlnit în taină la New York și au vorbit despre cauzele lor preferate. Grupul, care include unii dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din lume, a adoptat controlul asupra populației, care, fără îndoială, ar include avortul ca principala lor cauză.

”The London Times” indică faptul că exponenții elitelor bogate au avut câte 15 minute fiecare în timpul întâlnirii pentru a vorbi despre pasiunile și problemele lor preferate și, fiind conduse de fondatorul Microsoft Bill Gates, au adoptat reducerea populației lumii ca principală problemă care merită să fie rezolvată cu banii lor adunați laolaltă.

Patricia Stonesifer, fostul director executiv al Fundației Bill și Melinda Gates, a indicat că miliardarii vor continua să se întâlnească în următoarele luni.

Ziarul a indicat că întâlnirea a avut loc la casa lui Sir Paul Nurse, un biochimist câștigător al Premiului Nobel britanic și președintele Universității Rockefeller, și că Gates a fost organizatorul întâlnirii.

Întâlnirea „clubului miliardarilor”, potrivit Times, a inclus notorietăți  precum Bill Gates, David Rockefeller, Ted Turner, Oprah Winfrey, Warren Buffett, George Soros și Michael Bloomberg.

Aceștia au cu toții  câte o poveste de  promovare a avortul și de folosire a  vastelor lor averi pentru a finanța  grupuri precum Planned Parenthood (Planificarea Familială), cea mai mare afacere ce ține de avorturi la scară națională.

Faptul ă Gates a împins grupul bogaților să se mobilizeze asupra controlului populației drept „cauză-umbrelă” nu este surprinzător, dacă e să ținem cont de faptul că anume el a prezentat în februarie (2009 – n. trad.) un proiect ambițios de reducere a populației lumii cu un miliard, ceea ce ar elimina una dintre cele nouă persoane ce ar urma să se nască pe planeta sau 11 la sută din populația globului.

Începând cu anul 1998 Fundația Gates a acordat activității pro-avort a Federația Planificării Familiale din SUA aproape 12,5 milioane dolari, inclusiv fonduri pentru a convinge adolescenții să susțină avortul, precum și pentru acțiuni de lobby la Organizația Națiunilor Unite pentru  promovarea agendei pro avort.

În ultimii șapte ani Fundația Gates a acordat, de asemenea, aproape 21 de milioane de dolari pentru activitatea pro-avort organizației Internatională a Planificării Familiale. Fondurile au fost destinate promovării avorturilor în țările din Lumea a Treia și înființării unor centre de planificare familială pro-avort în America de Sud, Africa și la națiunile din Europa de Est. (Deci, zona noastră, inclusiv Moldova!!! – n. trad.)

 Bill Gates și soția sa au cheltuit alte milioane și pentru promovarea avortului mai aproape de casă.

Fundația lor a acordat circa 2 milioane de dolari pentru Planificarea Familială a Centrului Washingtonului și pentru  Planificarea Familială din Washington de Vest în scopul finanțării centrelor de avort. Fundația Gates a acordat, de asemenea, pentru Federația Planificării Familiale din Canada peste de 1,3 milioane de dolari pentru a promova avorturile acolo.

Între timp, Warren Buffett a făcut și donații Planificarea Familială în numele Pampered Chef, un program de vânzare  bucatatelor cu o participare ridicată a femeilor creștine. După ce Berkshire Hathaway a achiziționat Pampered Chef, acesta a donat 11 milioane de dolari organizațiilor pro-avort în 2002.

La sfârșitul anilor 90, Buffett s-a angajat să acorde o subvenție de 20 de milioane de dolari Serviciilor Internaționale de Asistență pentru Proiecte (International Projects Assistance Services – IPAS), care produce și distribuie aspiratoarele de vacuum manuale, utilizate pentru efectuarea avorturilor în țările sărace.

Ted Turner, care și-a făcut propriile donații pro-avort de-a lungul anilor, a fost criticat recent pentru că a afirmat că China este un bun exemplu de control al populației, chiar dacă acolo se practică la scară largă avorturi și sterilizări forțate.

Dacă e să privim la alți participanți, Michael Bloomberg este de mult timp  un avocat al avorturilor, impunând și studențiilor la medicină din New York să învețe cum să facă avorturi.

 Oprah Winfrey a susținut puternic candidatul la președinție pro-avort B. Obama, iar  George Soros a cheltuit milioane propulsând grupuri și candidați pro-avort.

 ”Nu vă lăsați înșelați, copiii mei, de cuvintele celor răi despre voi, care vă strigă fără a lăsa loc pentru om. Există loc, căci Tatăl Meu are un plan pentru fiecare viață pe care El o trimite.

„Există, copiii mei, o campanie de teamă care să provoace confuzie între voi. Însă niciuna dintre aceste frici nu se bazează pe frica de Dumnezeul lor. Nu, aceste temeri sunt construite doar pe socializarea omului,  umanismul său fiind exploatat pentru a acoperi orice păcat, încât nici măcar mintea lui satan nu putea concepe o asemenea nebunie diabolică”. – Our Lady of the Roses, August 5, 1971/

(E vorba de o profeție a Maicii Domnului – n. trad)

Traducere de Iurie Roșca

sursa: https://www.tldm.org/news12/meetingofworld’srichestpromotepopulationcontrol.htm

Nota traducătorului: Autorul articolul pomeneşte doar în treacăt numele-cheie prezent printre plutocrații care au fondat în mai 2009 la New York Good Club, și anume David Rockefeller, pe care îl și citează în epigraf.  Lucru pe care îl aflăm din ziarul ”The Guardian” din 31 mai 2009 (https://www.theguardian.com/world/2009/may/31/new-york-billionaire-philanthropists). De altfel, el a fost, alături de Gates și Buffett, printre inițiatorii acestui club.

Amintim, de asemenea, că anume David Rockefeller a fost inițiatorul și principalul sponsor privat Organizației Mondiale a Sănătății începând cu 1948, și tot el a creat Clubului de la Roma în 1968. Agenda eugenistă sau maltusiană a celor două organizații este bine cunsocută. Politica de reducere a populației prin avort, contraceptive, sterilizări, prezervative,  dar şi prin feminism, prin promovarea homosexualităii şi a agendei LGBT, dar și prin intermediul vaccinurilor  a fost promovată în permanență de clanul Rockefeller.

Așa cum menționează cineastul Aaron Russo în ultimul său interviu din 2007, acordat lui Alex Jones, având informația de la Nick Rockefeller, anume  acest clan a promovat de-a lungul timpului şi ideologia feminismului ca metodă de surpare a familiei tradiționale și deci de reducere a nașterilor.

Eugenism – Eugenia, denumită și eugenism, este o teorie socială care susține îmbunătățirea geneticii umane prin diferite mijloace de intervenție. Scopurile declarate sunt acelea de a crea oameni mai sănătoși, mai inteligenți, economisirea resurselor societății și curmarea suferinței umane (…).Istoric, eugenia s-a folosit ca justificare pentru măsuri coercitive discriminatorii susținute de anumite state, precum sterilizare forțată a persoanelor cu defecte genetice, omorârea persoanelor cu afecțiuni grave, și chiar, în anumite cazuri, genocid asupra raselor privite ca inferioare. (Wikipedia)

Maltusianism – Thomas Robert Malthus (n. 13 februarie 1766 — d. 23 decembrie 1834) a fost un cleric și un teoretician economic englez, fondatorul teoriei care îi poartă numele. Conform teoriei lui Malthus, populația crește în progresie geometrică, în timp ce mijloacele de subzistență cresc în progresie aritmetică. Teoria sa este cunoscută sub numele de malthusianism; ca o consecință a acestei relații dintre populație și starea economică, Malthus considera că sărăcia, bolile, epidemiile și războaiele sunt factori pozitivi pentru omenire, dat fiind că asigură echilibrul între numărul populației și cantitatea mijloacelor de subzistență.

Iu. R.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,