HOLOCAUSTUL REVINE: UE vrea să desființeze Codul de la Nürnberg, să reconstituie fascismul medical prin „vaccinarea” forțată împotriva COVID

09:53, 9 decembrie 2021 | Actual, Externe, Politica, Social | 358 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Este foarte probabil să fie o iarnă foarte întunecată pentru Europa (și probabil și pentru restul lumii), mai ales acum că Uniunea Europeană a decis să impună fascismul medical total asupra europenilor.

După cum a raportat șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen, vorbește despre obligativitatea „vaccinurilor” coronavirusului Wuhan (Covid-19) asupra întregii Europe, pe care unii o numesc reconstituirea fascismului medical din anii 1940 și desființarea Codului de la Nürnberg.

Soțul Ursulei, Heiko, apropo, este directorul companiei americane de biotehnologie Orgenesis, care se întâmplă să fie specializat în cercetarea medicală care implică „terapii celulare și genice”.

Cu alte cuvinte, Ursula și soțul ei se îmbogățesc murdar cu cât mai multe doze de vax sunt injectate în trupurile oamenilor, împotriva voinței lor, dacă este necesar. Iar acum Ursula plănuiește o extindere majoră a contului său bancar cu vaxinare obligatorie propusa pentru toată Europa.

Dl Heiko von der Leyen organizează experimentele științifice, iar apoi soția sa Ursula pledează pentru vaccinarea forțată a tuturor cetățenilor din Uniunea Europeană; și eliminarea codului prohibitiv de la Nürnberg”, a relatat Sundance de la The Conservative Treehouse.

„Aceasta ar fi o intrigă sucită și distopica dintr-un film SCIENCE FICTION; cu toate acestea, este foarte real.”

Varianta falsă „Omicron” folosită pentru a introduce soluția finală pentru „covid”

Unele țări europene adoptă deja planul Ursulei, inclusiv Austria, Grecia, Germania și Lituania. Alții cu siguranta se vor alătura în zilele următoare.

Austriecii au termen până în februarie 2022 să respecte programul obligatoriu de vaxxinare de la ei.

În Germania, a fost anunțat un lockdown la nivel național al ne-vaxxinatilor, liderii adăugând că în curând vor exista politici obligatorii de vaxxinare care vor restricționa germanii nevaccinați să aiba acces în societate.

Dacă totul merge conform planului, germanii vor avea termen până în martie 2022 să se vaccineze complet sau altfel nu mai au ce căuta în societatea germană.

„Acești lideri europeni sunt nebuni”, spune Sundance. „Nu există un moment mai bun decât acum pentru ca Rusia să invadeze Ucraina, iar americanii să le spună aleșilor noștri că nu este treaba noastră”.

Dacă ne întoarcem la epoca în care accesele guvernamentale fasciste sunt acceptabile pentru oamenii din Europa, atunci vor lua amploare caci avem propriile noastre cozi de topor.
„Tot ce a fost nevoie pentru ca această ultimă rundă de nebunie să înceapă a fost introducerea variantei fictive „Omicron” care a fost anunțată de mass-media mainstream de Black Friday, chiar în aceeași zi în care piața bursieră avea o problemă majoră.

Toate acestea au fost prezise în Sfintele Scripturi, ca să fie clare. Un comentator de la The Conservative Treehouse a citat versete din Matei 24:2-51 ca o referință subliniind tot ceea ce vine, și ceea ce în curând urmeaza sa se dezlantuie.
Pentru credincioșii care caută eliberarea, putem face referire la pasaje precum Luca 21:36 și Apocalipsa 3:10 pentru a ne aduce aminte despre nadejde noastră binecuvântată.

Înfometarea este o crimă de război”, a scris un alt comentator de la The Conservative Treehouse despre perspectiva ca oamenii nevaccinați să nu mai poată face cumpărături pentru a-si procura alimente.
„S-ar putea să se vrea restrictionarea programului magazinelor alimentare. Acest lucru este de neconceput și n-ar trebui să stea în picioare”.

Ei ar trebui să declanseze direct varianta de final a jocului și să anunte Zyklon-B”, a scris încă un altul.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro