Gigi Becali: ”Când mor oamenii se spune «Hai, mă, bagă și COVID acolo! Ai COVID și gata, la revedere!». Ne mai zice și nouă lume”

18:37, 27 aprilie 2020 | Actual | 462 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB (fosta Steaua), a vorbit la tv despre situația din România și spune că pandemia de coronavirus din țara nu este suficient de gravă pentru ca Liga 1 să nu se mai joace în acest sezon.

„De ce să nu se joace Liga 1? Nu avem niciun motiv! Sunt puține cazuri la noi. Dar acum avem altele mai grele pe cap. Fotbalul e pe ultimul loc pentru țări. Statele și popoarele lumii nu stau acum după fotbal FIFA și UEFA propun și guvernele decid. Fotbalul o să meargă mai departe, dar să vedem cum.

Nu se va anula Liga 1! Nu are de ce. Dar la noi trebuie să se joace pentru că avem puține cazuri. La noi sunt 500 de decese (n.r. între timp s-a ajuns, din nefericire, la 631), iar în Suedia, care are 10 milioane de locuitori, sunt 5.000 de cazuri. Noi avem de două ori mai mulți locuitori și am avut focare de infecție. Eu am spus că religia ortodoxă ne ferește. Luați tot poporul ortodox, 300 de milioane de oameni, și o să vezi că au murit mai puțin decât în Belgia, care are 5-6 milioane de oameni (n.r. 7.094 de oameni au murit în Belgia).

La noi e pandemie, da. Dar e un fel de joacă de pandemie. Să nu se supere nimeni că spun asta. Au murit 500 de oameni, dintre care 300 nici nu au avut coronavirus. Au băgat coronavirus la morgă. Doar 200 de oameni au murit de coronavirus. Când mor oamenii se spune «Hai, mă, bagă și COVID acolo! Ai COVID și gata, la revedere!». Ai înțeles? Știm pentru că știm. Ne mai zice și nouă lume.

Apreciez măsurile luate de Guvern. E bine, mai ales că nu avem foarte multe cazuri și nici foarte mulți morți. A făcut bine Guvernul că a lăsat oamenii să meargă la serviciu. În România s-au luat cele mai bune măsuri. Uite, aici la mine la biserică sunt 30 de oameni care muncesc. De ce 11 nu ar putea juca fotbal? Nu ai de ce să nu lași să se joace meciurile din Liga 1”, a declarat Gigi Becali la Pro X, în mod neașteptat și cu multă ușurință, fără a prezenta nicio dovadă în acest sens.

Sursa: https://direct24.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,