Germania se întoarce la NAZISM: Copiii NEVACCINAȚI sunt supuși unui Ritual de Umilire

16:29, 13 decembrie 2021 | Actual | 429 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Elevii din Germania sunt obligați să mărturisească zilnic în fața clasei dacă sunt vaccinați sau nu: vaccinații sunt aplaudați, nevaccinații sunt făcuți de râs.

Citând informații din ziare germane, precum Die Welt sau Tageszeitung, ziaristul britanic Alex Story a dezvoltat subiectul la televiziunea GB News:

„Este vorba practic de un ritual de umilire a copiilor, care sunt poftiți să iasă în fața clasei și să își prezinte zilnic statutul vaccinal.”

Și Story a explicat:

„Cei care sunt vaccinați sunt aplaudați, cei care nu sunt trebuie să explice de ce nu sunt.”

Ziaristul britanic a comentat că un asemenea tratament la care sunt supuși copiii ar trebui să reprezinte „un semnal de alarmă” pentru persoanele care sunt favorabile vaccinării și să îi determine să înțeleagă că ceva nu este în regulă cu această propagandă care nu are nimic în comun cu sănătatea.

Story a vorbit și despre faptul că autoritățile germane folosesc brățări la cumpărături, pentru a-i deosebi pe vaccinați de nevaccinați, celor din urmă fiindu-le interzis accesul „într-o multitudine de magazine”.

Ziaristul britanic a mai relatat și despre campania de denigrare furibundă la care sunt supuse de către presă mai multe cafenele din Berlin care distribuie gratuit cafele nevaccinaților.

Această campanie de presă amintește flagrant de Germania anilor 1930, a comentat Alex Story.

Ideea că Germania de astăzi și-a șters total din memorie rușinea nazismului și este pe cale să repete aceleași fapte abjecte de acum opt decenii a fost subliniată și de Paul Joseph Watson într-un comentariu pentru Summit News.

Sursa: https://www.activenews.ro