Germania a înregistrat 69 de decese IMEDIAT după vaccinare. Experții zic că persoanele care au murit „aveau alte boli”

21:25, 2 februarie 2021 | Actual, Externe, Social | 145 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Până pe 29 ianuarie 2021, conform Redaktions Netzwerk Deutschland (RND), 1,7 milioane de persoane din Germania fuseseră vaccinate împotriva Covid-19. 69 de decese au fost raportate în context, care au fost cercetate de Institutul Paul Ehrlich, scrie Merkur.de, citat de Ziarul Românesc din Germania.

Decedații aveau între 56 și 100 de ani.

De exemplu, în districtul Diepholz din Saxonia Inferioară, o persoană în vârstă de 90 de ani, rezident al unui azil de bătrâni a murit pe 13 ianuarie, la aproximativ o oră după vaccinarea împotriva corona.

Dar Institutul Paul Ehrlich (PEI), în calitate de Institut Federal Federal pentru Vaccinuri și Medicamente Biomedice, s-a ocupat de acest subiect și, după analize, a ajuns la concluzia: vaccinările Corona nu au fost cauza deceselor în Germania.

Potrivit președintelui Institutului, Klaus Cichutek, cele 69 de decese care au fost raportate de la o oră la 18 zile după vaccinarea cu serurile de la Biontech / Pfizer sau Moderna nu au fost cauzate de vaccinare.

„Nu există niciun motiv să presupunem că au fost cauzate de vaccinare” , a declarart Cichutek. „Sunt adesea persoane care suferă de alte boli. Este plauzibil ca aceste boli subiacente să ducă la moarte. ”

Sursa: https://www.activenews.ro