Vizită în satul Maaloula, Siria

(Foto/Video) Delegația suveraniștilor europeni, în unul dintre cele mai vechi locuri ale creștinătății

18:25, 1 martie 2019 | Actual, Externe | 2727 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Astăzi membrii Mișcării internaționale pentru suveranitatea popoarelor, care se află în Siria la invitația conducerii acestei țări, au făcut o vizită în satul Maaloula, unul dintre locurile străvechi ale creștinismului.

Acest sat s-a aflat timp de șase luni și jumătate sub controlul teroriștilor sprijiniți de forțele internaționale atlantiste. Mulți locuitori ai satului au fost executați, iar toate lăcașurile sfinte ale creștinilor au fost arse și profanate. Dupa eliberarea lui de către forțele armate siriene a început restaurarea acestor biserici, însă icoanele de o valoare religioasă și istorică inestimabilă au fost furate de către bandele de teroriști, în prezent locul aflării lor rămânând necunoscut.

Delegația internațională a militanților suveraniști a fost întâmpinată de către conducerea administrației regionale și de către fețele bisericești.

Va propunem un reportaj foto și video la acest subiect:

Psalm Cântat în limba aramaică

Amintim că o delegație formată din intelectuali din Europa Occidentală, Moldova și Rusia se află în Siria la invitația acestei țări pentru a-și exprima solidaritatea cu poporul sirian în lupta sa eroică împotriva agresiunii americane și a grupărilor teroriste. Un război care durează de opt ani și care urmărește debarcarea Președintelui Bașar Al Asad și a guvernului legal al Siriei.

Echipa www.flux.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,