Un pod s-a prăbuşit în sudul Franţei: cel puţin un mort

13:57, 18 noiembrie 2019 | Externe | 510 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Mai multe vehicule au căzut în râul Tarn, din Franța, după ce un pod rutier suspendat s-a prăbușit. Tragedia a avut loc la nord de Toulouse, luni dimineață.

Serviciile de urgență se află la fața locului, evaluând amploarea tragediei, trebuind încă să stabilească o cifră exactă a victimelor şi pagubelor materiale. Podul s-a prăbuşit in jurul orei 8:30 am, ora locală.

​Potrivit primelor informaţii, un tânăr în vârstă de 15 ani a murit în accident, dar informaţia încă nu a fost confirmată de autorități, potrivit RT. Adolescentul se afla într-o mașină cu părinții săi, despre care se spune că ar fi supraviețuit. În râu s-a prăbuşit şi un camion, iar în acest moment nu se cunoaște starea șoferului.

Se presupune că un camion mare, supraîncărcat, care depășea limita legală, ar fi cauzat prăbuşirea podului, dar o anchetă în acest sens încă este în desfăşurare.

​La fața locului se află aproximativ 80 de pompieri, iar jandarmeria locală a instalat un cordon de securitate. Autoritățile au solicitat populaţiei să evite zona în timp ce operațiunile de urgență sunt în desfăşurare.

Sursa: https://ro.sputnik.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,