Un episcop catolic denunță: ”În spatele migranților, există un plan de modificare a Europei”

19:56, 16 iulie 2018 | Externe | 1658 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Aceasta este opinia episcopului Athanasius Schneider. Un plan care a fost ”pregătit de demult”. El a declarat că migrația de masă din Africa și Asia în Europa pe parcursul ultimilor ani face parte dintr-un plan ce vizează schimbarea identității creștine a Europei.

Monseniorul Athanasius Schneider, în vârsta de 57 ani, a declarat unui jurnalist de la „Il Giornale” de la Milano că ”fenomenul numit ”imigrație” reprezintă un plan orchestrat și pregătit de mult timp de către forțele internaționale în scopul schimbării radicale a identității creștine și naționale a popoarelor europene”.

Potrivit episcopului Schneider, agenții mondialiști sunt determinați să eradicheze creștinismul în Europa și în Occident. Una dintre principalele lor tactici constă în inundarea țărilor europene de către migranți în scopul diluării bazei creștine și al schimbării radicale a culturii și identității naționale

„Aceste forțe utilizează potențialul moral enorm al Bisericii și a structurilor ei pentru a-și realiza mai eficient scopul lor anticreștin și antieuropean”, – a declarat acesta.

„În acest scop, ei abuzează de conceptul umanismului, precum și de porunca creștină de caritate”.
Fiind întrebat despre noul ministru de Interne, euroscepticul Matteo Salvini, episcopul a declarat că dânsul nu cunoaște bine situația politică din Italia, dar că salută toate tentativele unui guvern european care pune accentul pe suveranitatea sa și pe identitatea istorică, culturală și creștină, ”contra” unui soi de nouă Uniune Sovietică legate de o ideologie în mod clar masonică”: Uniunea Europeană.
(…)

sursa: https://lesobservateurs.ch

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,