În vizită la Asociația Cailor Arabi

Suveraniștii europeni, în vizita la Asociația Cailor Arabi

23:56, 1 martie 2019 | Externe | 2385 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În dimineața zilei de 1 martie, echipa de intelectuali care au fondat Mișcarea Internațională pentru Suveranitatea Popoarelor, care include personalități marcante din Franța, Italia, Rusia, Moldova și Siria, și care se află într-un turneu de documentare în Siria, a fost găzduită de către conducerea Asociației Cailor Arabi, care se afla în preajma Damascului.

Oaspeții au fost întâmpinați cu o căldură deosebita, gazdele exprimându-și recunoștința pentru curajul suveraniștilor europeni de a vizita țara lor, care se află în stare de război și într-o izolare internațională impusă de forțele oligarhiei mondialiste.

Caii arabi sunt cea mai nobilă rasă din lume, cunoscuți încă din vremurile străvechi. Gazdele au relatat militanților din noua disidență europeană despre activitatea asociației lor, care constituie o mândrie pentru poporul sirian. În luna aprilie a acestui an această asociație va organiza un eveniment de o importanță aparte, unde cei mai iscusiți călăreți își vor arăta măiestria.

La un moment dat în curtea interioara a asociației membrii delegației au văzut niște porumbei de o frumusețe unică. Iată c simbolul păcii își face apariția pe mult pătimitul pământ sirian.

Tot astăzi, membrii Mișcării internaționale pentru suveranitatea popoarelor, care se află în Siria la invitația conducerii acestei țări, au făcut o vizită în satul Maaloula, unul dintre locurile străvechi ale creștinismului.

Delegația formată din intelectuali din Europa Occidentală, Moldova și Rusia se află în Siria la invitația acestei țări pentru a-și exprima solidaritatea cu poporul sirian în lupta sa eroică împotriva agresiunii americane și a grupărilor teroriste. Un război care durează de opt ani și care urmărește debarcarea Președintelui Bașar Al Asad și a guvernului legal al Siriei.

Echipa www.flux.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,