Secretarul de stat olandez admite că 5G va fi folosit pentru controlul mulțimilor

09:40, 29 aprilie 2020 | Actual, Externe | 8344 vizualizări | 8 Comentarii

Spre surprinderea tuturor, secretarul de stat pentru afaceri economice și climă, Mona Keijzer a făcut recent o legătură  între  5G și Controlul Mulţimilor în timpul unei dezbateri pe această temă.

În momentul de față, Arena Amsterdam, unde a fost plasat un turn 5G, lucrează deja pentru Controlul Mulţimilor prin intermediul unei aplicaţii bazate pe date sub denumirea de Location Based Services.

Prin urmare, datele de pe telefoanele mobile ale vizitatorilor sunt accesate, stocate și analizate. Ceea ce ar înseamna că se garantează siguranţa și controlul comportamentului vizitatorilor.

Scanarea telefoanelor mobile este, prin urmare, o parte esențială a Controlului Mulţimilor, dar, în final, poate fi folosită și ca armă electromagnetică, eliberând radiații la o intensitate mai mare asupra mulțimilor, provocând mâncărimi și dureri enorme pielii. Aplicația poate merge mult mai departe, nu numai pentru  a ține demonstranții sub control.

Este posibilă, deja,  controlarea comportamentului și gândirii persoanelor care au cipuri implantate în combinație cu 5G.

Acest lucru face ca Controlul Mulţimilor să fie un sistem de control și de arme acoperit, care poate fi fatal chiar și în cel mai rău caz. Să nu credeți că aceasta este ficțiunea științifică, deoarece această tehnologia este disponibilă de mult timp.

Nivelul la care a ajuns astăzi tehnologia permite să piratezi complet o persoană. Singurul pas care a mai rămas de făcut este implementarea 5G și ciparea persoanelor. Suntem în pragul unei ere orwelliene, controlul total asupra omului și o nouă formă de sclavie prin care gândirea omului poate fi controlată.

Fizician al particulelor: „5G Este Sistemul Final De Arme De Energie Direcționat”

Formarea fasciculului (Beamforming)?

Formarea fasciculului reprezintă focalizarea fasciculelor de radiații pe anumite zone. Până în prezent, o mare cantitate de radiații a fost lansată în comunicarea dintre telefonul mobil și antenă. Datorită lățimii mănunchiului, aceasta cauzează de fapt o mulțime de radiații inutile. Dar cu noile antene, radiațiile pot fi limitate numai pentru zona din jurul apelantului.

Acest lucru este mai eficient din punct de vedere comercial și mai bun pentru mediu. În plus, sistemul MIMO (Massive Input, Massive Output) a fost deja utilizat pentru rețeaua 4G. Cu 5G, acest MIMO „masiv”, deoarece numărul de conexiuni este foarte mare, este necesar pentru procesarea traficului de date în creștere.

Acest MIMO este testat în prezent în Olanda, acest lucru fiind posibil și în rețeaua 4G, deoarece utilizarea acestei tehnici poate fi rulată separat de 5G. Datorită creșterii numărului de conexiuni, pot fi conectate tot felul de dispozitive de pe Internet of Things (IoT).Massive MIMO face posibilă reţeaua inteligentă.

Cantitatea mare de fluxuri simultane de date provoacă o mulțime de interferențe (frecvențe care intervin reciproc sau unde electromagnetice), prin urmare, odată cu MIMO masiv, este introdus și Beamforming, care rezolvă problema interferențelor.Tehnologia de formare a fasciculului provine din industria militară, unde este denumită „Sistemul activ de negare ”.

5g Crowd Control

Undele de radiații sunt folosite în sistemul militar pentru a controla indivizii sau grupurile de oameni. De exemplu, un pachet de radiații poate oferi unui grup de oameni un impuls de durere care să îi „înghețe” sau să le provoace fuga.

Cu alte cuvinte, influențarea comportamentului pe aripa dreaptă, prin care pachetele de radiații care formează fascicul pot fi direcționate către utilizatori specifici, utilizând antenele speciale, așa-numitele antene pe grupuri în etape.

Drept urmare, radiațiile sunt mai bine direcţionate, există mai puține interferențe, de asemenea şi mai puține probleme pentru ceilalţi în zonă. Pare în regulă, dar nu este așa. Tehnica se bazează pe brevete militare. „Sistemul activ de negare” a fost dezvoltat de către complexul industrial militar.

Un parteneriat între industria tehnologică și conducătorii politici din Pentagon. Pe scurt, controlul populației și al minții persoanelor și grupurilor a devenit posibil cu 5G. Următorul videoclip, realizat de industria de telecomunicații şi de apărare, arată cum funcționează acest lucru. De asemenea, trebuie înțeles că nu toate turnurile de transmisie vor folosi această „formă de fascicul”. Multe turnuri vor continua să funcţioneze precum ne- am obişnuit deja.

Dar poate este important să ne uităm și înapoi, într-un raport din 2008 al Ministerului Justiției, care poate fi găsit sub numele de „Recunoașterea judiciară”, în special la volumul 34 n1, 2008, inclusiv pagina 8:

„Tehnologiile care vizează influențarea comportamentului și menținerea siguranței. Exemple de acest fel sunt blocarea la distanță a mașinilor în mișcare sau stimularea magnetică transcranială a anumitor regiuni ale creierului”. Ne așteptăm ca următoarele aplicații în domeniul monitorizării și intervenției să fie realizabile până în 2022 (explicația pe termen scurt indică faptul că ne așteptăm la asta mai devreme, în termen de 5 ani). „

 

traducere de Nicoleta D.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 • Speriați lumea aiurea, sunteți josnici spune:

  andreimihai848@yahoo.com

 • Tămaș Dumitru spune:

  Radiațiile 5G nu sunt ionizante!!!Nu panicați populația!

 • Emi spune:

  Sunt foarte bune rafiatiile astea la paachet cu vaccinarea obligatorie ,microcipul si coronavirus…. asa ca da … de ce sa ne speriem.. chiar

 • musiclove312000@yahoo.com spune:

  Cine vrea sa fie controlat,și supus ,sclav pe viață,se poate conecta cu cipuri in creier daca vrea sa fie android fără reacții,fără voință proprie,fără dreptul de a procreea,doar cu dreptul de a fi manipulat ca un maimuțoi!!!!

 • Mihai spune:

  99,9 % din cele spuse aici sunt baliverne .
  Partea cea mai amuzantă este ca ati citat un fizician in particule insa nu scrie nicaieri numele si acreditarile acelui fizician deci practic ati spup ca o persoana anonima a zis ceva …
  Nu stiu cu cat va plătesc aia sa faceti campanie ani 5g , dar ganditi-va ca intr-o zi lumea se va satura de minciunile voastre si nu o sa va place deznodamantul

 • Mihai spune:

  99,9 % din cele spuse aici sunt baliverne .
  Partea cea mai amuzantă este ca ati citat un fizician in particule insa nu scrie nicaieri numele si acreditarile acelui fizician deci practic ati spus ca o persoana anonima a zis ceva …
  Nu stiu cu cat va plătesc aia sa faceti campanie ani 5g , dar ganditi-va ca intr-o zi lumea se va satura de minciunile voastre si nu o sa va placa deznodamantul

 • Itiot@idiot.md spune:

  Cretinisme si idiotenii.
  1) localizarea se poate face cu 2G, 3G si 4G, nu inteleg de ce trebuie sa fie si 5G
  2) implantul de cipuri ar trebui sa fie obligatoriu la cretinii, care cred astfel de stiri. Asa o probabil o sa le creasca coeficientul de inteligenta
  3) daca va uitati la situl asta e .md La noi au inceput sa inchida astfel de site-uri care pescuiesc idioti
  4) nu trebuie sa-i demonstrezi prostului ca e prost. N-o sa te creada

 • lucianconstantin770@gmail.com spune:

  Itiot@idiot.md Sa vezi ce cipuri și pumni as baga eu in tine bulangiule,daca tu vrei să mănânci o grămadă de căcat de ce să îl mănânce și alții păduche care ești,ești un căcat care nu ai învățat nimic din istorie ,nimeni nu o să poată controla lumea total ,întotdeauna o să fie un singur om la momentul oportun care o să îți taie nasul, sclavule docil.