Reacţia Vaticanului la voinţa populară exprimată prin votul recent: Nişte proşti! Vom continua să-i educăm să-i primească pe migratori!

19:09, 21 martie 2018 | Externe | 1279 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Vedeţi cum, numai din cele postate în aceste zile, se conturează extrem de clar desenul reţelei, care ne stă împotrivă, a tsunamiului care stă să se prăbuşească deaspra noastră, suspendat numai de voinţa lui Dumnezeu: migraţia în masă, mijloc, alături de lgbtizare, corectitudine politică, fake news, hate crime, minciună şi ipocrizie la cote maxime, de a ne trasnforma în roboţei cuminţi consumatori şi producători.

Printre nodurile acestei reţele, se dezvăluie tot mai clar ca unul de primă importanţă Vaticanul. Regret că trebuie să scriu iarăşi critic depre Biserica Catolică – mai precis despre ierarhia ei, tot mai plecată la vale pe pluta progresismului şi globalismului, nu despre credincioşii ei, câţi vor mai fi fiind – dar activitatea progresistă tumultoasă a papei Bergolio şi ciracilor săi nu-mi lasă altă variantă.

După ce, înainte de alegeri Vaticanul a făcut o acerbă campanie/propagandă ecleziasticăpentru a-i opri pe italieni de a vota partidele identitare, naţionaliste sau populiste, şi după ce italienii au arătat foarte clar că resping migraţia, votând aproape 80 % pentru aceste partide şi împotriva celor care sunt favorabile migraţiei, papa Bergolio îşi continuă neabătut traseul progresist pe care a angajat numitul Sfânt Scaun.

Într-un discurs ulterior alegerilor, el şi-a afirmat încă o dată poziţia în favoarea primirii fără restricţii a tuturor migratorilor ilegali. Înaintea acestuia, comentatorii demonstrând un absolut dispreţ pentru italieni au fost însă făcute de secretarul de stat al Vaticanului, cardinalul Pietro Parolin.

Cetăţenii trebuie să se simtă în siguranţă şi protejaţi, dar în acelaşi timp noi nu putem închide uşile în faţa celor care sunt pe cale să fugă de violenţe şi ameninţări – a declarat el… –  provocarea constă din a împăca aceste două exigenţe imprescriptibile, securitate şi primire.

Sfântul Scaun ştie că trebuie să lucreze în condiţiile date, nu putem avea societatea pe care ne-o dorim,nu putem avea condiţiile pe care ni le dorim. Dar Sfântul Scaun îşi va continua opera sa de educare, care necesită mult timp.

Important pentru Vatican este, deci, de a reuşi să educe populaţia pentru a trece de la o atitudine negativă, la o atitudine mai pozitivă faţă de migratori. … din partea Sfântului Scaun va exista întotdeauna această voinţă de a propune un mesaj fundamentat pe demnitatea persoanei şi solidaritate.

Trebuie să creăm o viziune pozitivă a migraţiei!

Nimic despre necesitatea de a lupta cu avortul, de a se naşte mai mulţi copii pe continent, de a aduce îngrijire săracilor, lipsiţilor de casă, boschetarilor locali, nimic despre violuri, pedofilie, lgbtizare, educaţia sexuală a copilaşilor pentru a-i transforma în obiecte sexuale, nimic despre pacea atât de necesară. Papa Bergoli şi oamenii săi de încredere – peste 800 numiţi de el în cei cinci ani, record absolut număr/timp – au o sarcină clară de la internaţionala globalistă şi chiar dacă nu au populaţia pe care şi-o doresc vor încerca să o obţină. Prin educare, prin diluare cu migratori şi poate chiar prin droguri, după cum ne propun cercetătorii germani.

de Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,