OFICIAL: Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia

08:06, 19 martie 2018 | Externe | 2571 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Conform ultimelor rezultate publicate de Comisia Electorală Centrală cu privire la alegerile prezidențiale din Rusia, actualul lider de la Kremlin, Vladimir Putin, continuă să acumuleze cele mai multe voturi dintre toți concurenții săi electorali.

În urma prelucrării de către CEC a Rusiei a peste  99,75% din buletinele de vot, Vladimir Putin a obținut 76,67% din totalul voturilor valabil exprimate.

„Putin a obținut în aceste alegeri un sprijin record,  din partea alegătorilor, pe tot  parcursul carierei sale politice, astfel pentru el au votat de 54,4 milioane de cetățeni, ceea ce este cu 5,1 milioane mai mult decât în ​​2004”, scrie RIA Novosti.

Șeful statului le-a mulțumit tuturor susținătorilor săi pentru aportul adus în obținerea victoriei în aceste alegeri și a adăugat că echipa sa a reușit să arate un rezultat căruia i se cuvine pe drept.

„A fost foarte important ca oamenii să vă creadă, ca oamenii se simtă sincer, că tot ceea ce spuneți vine din inimă, sincer… Iată că vouă va reușit asta”, a spus el în cadrul unei întâlnire din staff-ul central al campaniei.

Putin a fost felicitat deja de mai mulți lideri mondiali, printre care președintele chinez  Xi Jinping, președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, liderul cubanez Raul Castro și președintele Serbiei, Aleksandar Vucic.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,