Momentul în care Mihail Saakaşvili este dat jos de pe acoperişul casei de pe care intenţiona să se arunce în gol, suprins pe VIDEO

13:25, 5 decembrie 2017 | Externe | 2365 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Un martor ocular a filmat momentul în care angajaţii forţelor speciale ale Ucrainei îl iau pe sus pe Mihail Saakaşvili şi îl coboară de pe casa cu 8 etaje, de pe care acesta ameninţa că se va arunca în gol.

Incidentul s-a produs în această dimineaţă.

Amintim că fostul preşedinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili, a fost reţinut marţi dimineaţa de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU). El urmează să fie cercetat penal pentru infracţiuni deosebit de grave.

Saacaşvili este bănuit de complicitate cu unele organizaţii criminale, precum şi de tăinuirea datelor despre activitatea acestor organizaţii. Totodată, avocaţii lui au declarat că securitatea ucraineană îl bănuieşte şi de complicitate la o tentativă de răsturnare a regimului.

Acum câţiva ani Mihail Saakaşvili a obţinut protecţie politică în Ucraina, după ce în procuratura georgiană a început cercetarea penală a acestuia. Ulterior el a obţinut cetăţenia Ucrainei şi a devenit guvernatorul regiunii Odesa. Paşaportul ucrainean i-a fost înmânat chiar de către preşedintele Petro Poroşenko. Deţinând funcţia de guvernator al Odesei, el a declanşat o adevărată campanie împotriva guvernării de la Kiev, după care a fost demis din funcţie, iar mai târziu i-a fost retrasă cetăţenia ucraineană. Politicianul plecase din Ucraina, apoi a revenit în această ţară forţând, practic, frontiera. A urmat o serie de acţiuni antiguvernamentale în frunte cu Mihail Saakaşvili.

Navighează dupa cuvinte-cheie: