Miting la București de susținere a acțiunilor Rusiei în Siria

09:49, 19 octombrie 2015 | Externe | 1594 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Acțiunea a fost organizată de Liga Arabilor Sirieni în România și Uniunea Studenţilor Sirieni în România. La evenimentul care s-a desfășurat în fața Ambasadei Rusiei la București au participat câteva zeci de persoane.

Duminică la București, în fața Ambasadei Rusiei,  a avut loc un miting în susținerea acțiunilor FR în Siria, transmite Sputnik, cu referire la RIA Novosti.

Potrivit organizatorilor — Liga Arabilor Sirieni în România și Uniunea Studenților Sirieni în România — mitingul s-a desfășurat în „semn de recunoștință pentru sprijinul adus de Rusia în lupta împotriva terorismului”.

La eveniment au participat câteva zeci de persoane, a comunicat prin telefon pentru RIA Novosti Vasile Potenga, atașatul de presă de la Ambasada Rusiei la București.

„Organizatorii au spus că scopul lor nu a fost să adune multă lume. Principalul, afirmă ei, a fost să exprime recunoștința și susținere”, a relatat Potenga.

Printre participanții la acțiune s-au numărat reprezentanții Comunității Siriene din România şi ai organizațiilor oficiale ale acesteia: Liga Arabilor Sirieni, Asociaţia Medicilor Sirieni, Uniunea Studenţilor Sirieni, Școala Siriană Tishreen, Camera de Comerţ Siriano-Română, Asociaţia Oamenilor Sirieni de Afaceri.

Cu această ocazie Ambasadei Rusiei i-a fost înmânată o notă de mulțumire în numele participanţilor la miting.

sursa: Sputnik Moldova

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,