Milioane de argentinieni au ieşit pe străzi împotriva intenţiei de liberalizare parţială a avortului!

11:27, 1 aprilie 2018 | Externe | 779 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Duminică, 25 martie, de Bunavestire, milioane de argentinieni au ieşit în stradă în Buenos-Aires, Cordoba, Mendoza, Rosario, Bahia Blanca, Resistencia, Concordia, Paranà, Mar del Plata, Rio Grande şi Ushuaia, punctul extrem al continentului înspre Antarctica.

Reiau pentru activiştii pro-viaţă, suporterii înfocaţi de pe net, în general creştinii fleşcăiţi din România, care au ieşit circa 20.000 în toată România (de cinci ori mai puţini decât irlandezii din Dublin): milioane de argentinieni au protestat în stradă împotriva intenţiei de liberalizare parţială a avortului! Milioane!!!

Manifestaţiile au fost declanşate de discutarea în parlament a unui proiect de lege privind legalizarea avortului în primele 14 săptămâni, depus în 6 martie de deputata de centru-stânga Victoria Donda şi susţinut de 71 de parlamentari de stânga şi de dreapta. În total, comisia de specialitate discută 4 proiecte, urmând ca să se convină asupra unui text comun, care va fi supus votului plenului deputaţilor, apoi senatorilor.

de Paul Ghițiu

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,