Islamizarea Europei a căpătat o amploare fără precedent şi totul se întâmplă pe fundalul descreştinării galopante

13:05, 4 decembrie 2017 | Externe | 2295 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Statisticile demografice şi analiza tendinţelor legate de domeniul demografiei arată că în câteva decenii Europa nu va mai fi cea pe care o cunoaştem astăzi. Continentul, creştin altă dată, trece printr-un proces teribil de transformare din temelii.

Islamizarea necontrolată şi descreştinarea organizată

Pe de o parte are loc descreştinarea lui aproape definitivă. Asta se întâmplă în mare parte prin politicile din domeniul „drepturilor omului”. În Uniunea Europeană este impusă la toate nivelurile o viziune totalmente a-creştină (dacă nu chiar anticreştină) asupra omului. Este vorba despre o paradigmă ce sfidează în cel mai sinistru mod identitatea spirituală a popoarelor europene, valorile ancestrale ale acestora, codurile lor culturale şi spirituale. Familia tradiţională este atacată în primul rând prin egalarea acesteia cu tot felul de alte forme de convieţuire. Politicile gender şi propagarea prin toate mijloacele oficiale a învăţăturii grupărilor LGBT au şi ele partea lor de efect dezastruos. Omul occidental este dresat să facă carieră, să profite la maximum de plăcerile momentului, să-şi trăiască clipa. A mai rămas să i se spună de la televizor să nu se gândească la ziua de mâine, la generaţiile care ar putea să nu mai fie, dacă el o ţine tot aşa.

Cei doi factori care susţin înmulţirea populaţiei musulmane

Între timp ponderea numerică a populaţiei musulmane din ţările Europei de Vest a sporit substanţial în ultimii ani. Pe de o parte fenomenul este alimentat de sporul demografic exploziv, specific familiilor musulmane, iar pe de altă parte de imigraţie. În cazul în care populaţia din ţările islamice va continua să imigreze în Europa în ritmurile actuale, atunci în mai puţin de un deceniu numărul musulmanilor în Europa ar putea să se tripleze, susţine eseistul Igor Gaşkov. Şi chiar dacă va fi stăvilită imigrarea, tendinţa de descreştinare a Europei şi de islamizare a acesteia va rămâne neschimbată – doar termenele vor fi altele.

A lupta contra imigraţiei deja e prea târziu

Chiar şi experţii europeni recunosc deja că UE trebuie să se împace cu gândul că islamul devine o realitate europeană tot mai pregnantă. În ţările europene sunt multe mişcări politice care pledează pentru închiderea imediată a frontierelor. Însă chiar dacă aceste forţe vor reuşi să impună stoparea fluxului de imigranţi, tendinţele demografice nu mai pot fi inversate. Toate cercetările arată că actualul nivel de natalitate de (unei femei reprezentând populaţia băştinaşă europeană îi revin 1,6 copii, în timp ce unei femei musulmane îi revin 2,6 copii) îşi va menţine trendul favorabil exponenţilor islamului şi va continua să descrească în rândurile populaţiei băştinaşe. Or, numărul de musulmani care deja sunt stabiliţi cu traiul în Europa este suficient pentru ca procesul demografic să fie în favoarea acestora.

Dacă la ora actuală în ţările europene vor fi adoptate în regim de urgenţă politici absolut ostile imigrării, populaţia musulmană ar putea fi plafonată, pentru moment, la nivelul de 5%. Experţii mai pesimişti operează cu cifra de 7,4%. Însă dacă imigraţia se va menţine la cotele actuale, populaţia musulmană va ajunge să constituie în Europa circa 11%. Asta înseamnă că până în 2050 în Marea Britanie musulmanii vor fi cu 16% mai mulţi decât sunt la ora actuală, iar în Suedia cu 20%. Mai exact, în cazul în care se va menţine actuala tendinţă (imigraţie plus natalitate), în 2050 în Suedia populaţia musulmană va constitui circa 30%, iar în Norvegia circa 17%.

Islamul nu va prieteni niciodată cu LGBT-ul

Una dintre strategiile pe care contează anumite cercuri politice europene este „combinarea” islamului cu viziunile neoliberale, adică un soi de „islamizare” a mariajelor homosexuale. Deşi la nivel teoretic e ceva ce pare a fi posibil, mai mulţi exponenţi marcanţi ai islamului susţin că aşa ceva nu se va bucura niciodată de popularitate printre musulmani. Potrivit cercetătorilor, pentru un musulman este mult mai uşor să renunţe la religia sa, decât, rămânând în ea, să îmbrăţişeze valorile liberale.

Pe de altă parte autorităţile din unele state europene încearcă să introducă în legislaţie unele norme specifice islamului. Dar până la ora actuală încă nu se întrevede (şi se pare că nici nu este posibil aşa ceva) nici un fel de compromis între islam şi politicile seculare neoliberale europene.

Europenii pur şi simplu nu doresc să nască copii

Experţii au mai observat că eforturile colosale ale unor guverne cum ar fi cel francez, suedez şi ungar de a reanima natalitatea în rândurile băştinaşilor şi de a o readuce la cotele anterioare au suferit eşec. Problema constă în faptul că în nici un stat european ideea sporirii natalităţii nu a fost susţinută plenar de întreaga societate şi astfel familiile nu au avut parte de acel stimul social-cultural de a naşte mulţi copii. Populaţia europeană pur şi simplu nu are nicio motivaţie să nască mai mulţi copii.

Sursa foto: euronews.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,