Întâlnire cu oficiali din Aleppo

(Foto / Video) Vizita suveraniștilor europeni la Allepo. Seara zilei de 2 martie

12:05, 3 martie 2019 | Externe | 2385 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În seara zilei de sâmbătă, membrii delegației suveraniștilor europeni și-au continuat calea de la Damasc la Aleppo, unde au avut mai multe întâlnit cu oficiali din regiune.


Delegația suveranistilor europeni în drum de la Damasc la Aleppo

Întâlnire cu liderul Waseem Al Mohamd și guvernatorul regiunii Aleppo, Hossein Diyab.

Vizita la Aleppo continuă și pe parcursul zilei de 3 martie.

La 2 martie suveraniștii europeni, aflați într-o vizita de documentare în Siria, au susținut o conferință publica la Opera din Damasc.

În seara zilei de 28 februarie echipa de intelectuali suveraniști europeni a vizitat una dintre cele mai venerate moschei din lumea arabă – Marea Moschee din Damasc.

În dimineața zilei de 1 martie, echipa de intelectuali care au fondat Mișcarea Internațională pentru Suveranitatea Popoarelor, a fost găzduită de către conducerea Asociației Cailor Arabi, care se afla în preajma Damascului.

Tot pe 1 martie, membrii Mișcării internaționale pentru suveranitatea popoarelor, au făcut o vizită în satul Maaloula, unul dintre locurile străvechi ale creștinismului.

Delegația formată din intelectuali din Europa Occidentală, Moldova și Rusia se află în Siria la invitația acestei țări pentru a-și exprima solidaritatea cu poporul sirian în lupta sa eroică împotriva agresiunii americane și a grupărilor teroriste. Un război care durează de opt ani și care urmărește debarcarea Președintelui Bașar Al Asad și a guvernului legal al Siriei.

Echipa www.flux.md.