Fetele din Europa sunt îndemnate să se alăture unei campanii anti-imigraţie fără precedent: „am fost violate, suntem ameninţate şi abandonate, vom riposta” (VIDEO

12:54, 2 februarie 2018 | Externe | 5053 vizualizări | 3 Comentarii Autor:

Pe reţelele de socializare continuă să facă furori un clip video cu o încărcătură emoţională extrem de puternică, în care apar mai multe doamne şi domnişoare vorbind în limba germană despre starea de groază pe care o trăiesc.

Protagonistele clipului vorbesc deschis despre violurile şi hărţuirile oribile, comise cu bestialitate unii imigranţi asupra fetelor şi femeilor din ţările bogate ale Europei occidentale ce au devenit destinaţii ţintă pentru emigranţi.

 

Între timp în presă au apărut o serie de dezvăluiri despre faptul că autorităţile unor state ar depune eforturi mari pentru a stopa mediatizarea cazurilor de abuz faţă de băştinaşi, comise de imigranţi.

 

Una dintre principalele cauze ale atitudinii foarte indulgente a autorităţilor faţă de fenomenul imigraţiei este că acestea văd în fenomenul respectiv o soluţie pentru criza forţei de muncă din unele state europene. Dar este cazul, oare, să fie neglijate consecinţele imediate şi îndepărtate ale acestui fenomen, de dragul satisfacerii unei singure nevoi: ce a braţelor de muncă ieftine.

 

Declaraţiile pe care le fac eroinele acestui material video sunt edificatoare. Ele o spun deschis: „am fost violată”, „a durat câteva ore şi nimeni nu mi-a putut veni în ajutor”, „şi voi aţi fi putut fi în locul meu”, „infractorii ne pândesc atunci când alergăm prin parc, când venim seara acasă de la serviciu, când aşteptăm în staţii…”.

 

Mesajul transmis societăţii şi autorităţilor este uluitor: „voi nu ne protejaţi, voi refuzaţi să apăraţi frontierele noastre, refuzaţi să-i controlaţi pe cei care vin în ţările noastre, refuzaţi să-i deportaţi pe infractori, cenzuraţi orice critică în adresa voastră, în loc să luaţi în serios ceea ce vă spunem; voi mai curând ne veţi lăsa să murim, în loc să vă recunoaşteţi greşelile… Totul din cauza politicii voastre în domeniul migraţiei”.

 

Avertismentul transmis autorităţilor este că membrii societăţii, odată ce şi-au pierdut încrederea în acestea, se vor organiza pentru a se apăra singuri: „Vom riposta!”, este anunţul protagonistelor din clipul video.

 

Una dintre primele măsuri este utilizarea unei alarme specifice, pe care va trebui să o poarte orice femeie europeană. Este vorba despre un dispozitiv sonor cu puterea de 120 de decibeli – un strigăt de ajutor al femeilor din Europa. Organizatorii campaniei promit să facă o mare zarvă, pe care autorităţile nu vor mai putea să o ignore.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,