Epuizatul domn președinte!

12:08, 11 februarie 2019 | Externe | 990 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Președintele american Donald Trump a afirmat că „probabil lucrează mai multe ore decât aproape orice” predecesor al său, în contextul criticilor pe tema programului de lucru al liderului de la Casa Albă.

Etica muncii președintelui Trump a devenit un subiect de discuție la Washington, după ce site-ul Axios a obținut informații privind programul personal al acestuia pe trei luni.

Informațiile publicate de Axios au dezvăluit că Trump și-a petrecut 60% din programul său de lucru în ceea ce se numește „timp executiv”, un termen creat de John Kelly, fostul șef al cancelariei prezidențiale, pentru a desemna o perioadă de timp nestructurată. Această perioadă coincide deseori cu timpul în care Trump scrie pe Twitter.

„Mass-media a reușit să obțină programul meu de lucru, ceva foarte ușor de făcut, dar ar fi trebuit să fie un subiect relatat în mod pozitiv, nu negativ. Când se folosește termenul de „Timp Executiv”, în general lucrez, nu mă relaxez. De fapt, probabil lucrez mai multe ore decât aproape orice alt președinte anterior”, a spus liderul de la Casa Albă într-un mesaj postat pe Twitter.

„Adevărul este că, atunci când am preluat funcția de președinte, țara noastră era un dezastru. Forțe militare epuizate, războaie nesfârșite, un potențial război cu Coreea de Nord, impozite ridicate & prea multe reglementări, probleme la frontieră, cu imigrația și în domeniul sănătății & multe altele. Nu am avut de ales decât să muncesc foarte mult!”, a completat președintele american.

Sursa: https://www.cotidianul.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,