Dan Puric: Pe Călin Georgescu l-am propus ca prim-ministru

16:37, 10 noiembrie 2015 | Externe | 2115 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

“Eu l-am propus pe Calin Georgescu. A fost in structurile ONU 17 ani. E singurul om care are o strategie de dezvoltare. E primul care a tras alarma ca spre 2020 se va trece la criza de hrana si apa, a subliniat fondul de aur al tarii. E un spirit cinstit, incoruptibil care nu are niciun lucru de coruptie pe CV. Pe Calin Georgescu l-am propus ca prim-ministru”, l-a descris Puric pe Georgescu, in cadrul unei emisiuni TV.

Puric crede ca Georgescu este omul potrivit pentru a ocupa scaunul de sef al Executivului, tinand cont ca in momentul de fata Romania nu are politicieni, ci politruci.

„Sufletele copiilor nevinovati ne obliga sa facem o curatenie totala. Niciodata nu o sa ma o functie. Tot ce imi doresc e ca tara asta sa iasa din ghetoul acesta securist. E nevoie o garda de oameni marcati de dorul binelui, cum ar zice Eminescu. Sunt convins ca in clipa in care domnia sa ar intra intr-o functie de genul acesta ar contamina in jurul sau. Avem nevoie de o calitate la nivelul oamenilor politici. Nu avem conditie de politicieni. Nu exista o clasa politica. Daca imi dai o functie de conducere maine, eu nu dorm. Astia dorm foarte bine. Nu ne mai putem juca cu conditia tarii. Romania nu are demnitate pe plan international. Nu avem reprezentanti. Tot timpul primim lectii. Clasa politica au creat numai comunistii. Puneti-ma maine ministrul Culturii, ca nu dorm 2 saptamani”, a explicat regizorul.

Intrebat daca ii place de presedintele Iohannis, Puric a subliniat ca “are o mare calitate. A scapat institutia prezidentiala de mahalagisme. Poate a dezamagit in anumite chestii… Puncteaza intr-un mod civilizat in anumite lucruri”.

Despre iesirea in Piata Universitatii a sefului de stat, actorul considera ca “a fost o mare greseala, dar cu dorinta de a concilia ceva”.

sursa: bzi.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,