Cum poți să faci carieră și chiar avere fiind un anti-rus de serviciu

11:17, 15 martie 2018 | Externe | 1090 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Reprezentantul oficial al diplomației ruse, Maria Zaharova, comentând joi campania mediatică și propagandistică declanșată de Londra împotriva Moscovei a ținut să precizeze că sunt mulți cei care câștigă foarte bine, implicându-se în activități de propagandă anti-rusă.

„Unii au făcut carieră, iar alții o întreagă avere. Să fim serioși, asta nu se face pe gratis. Se dau bani mari pentru asta, există o întreagă rețea de lobby”, a declarat Zaharova.

Ea a precizat că mulți  încearcă să se mențină pe linie de plutire în viața publică, iar alții adună averi exploatând acest subiect.

Zaharova a mai declarat că scandalul declanșat de britanici în legătură cu otrăvirea spionului Skripal se încadrează perfect în isteria globală antirusească bine regizată și este  o tentativă de a ridica la un nou nivel campania împotriva Rusiei.

Potrivit ei, la fel stau lucrurile și în cazul acuzațiilor de utilizare a armelor chimice de către Damasc.

„Nimeni în Occident nu se întreabă, de ce i-ar trebui asta Rusiei, de ce i-ar trebui Siriei, când țara aceasta a căpătat o șansă reală la o viață pașnică. Cum, în aceste momente, să începi să ataci populația cu arme chimice? Deci, sunt istorii inventate, precum că Moscova a folosit substanțe chimice pe teritoriul britanic sau că Damascul comite atacuri chimice”, a declarat oficialul.

Ea a întrebat, retoric, dacă a încercat cineva dintre cei care mai gândesc sănătos în Vest de ce îi trebuie asta Moscovei și cine câștigă din toate aceste incidente, dacă nu structurile din spatele campaniei globale antirusești.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,