Căutările continuă

12:26, 17 august 2018 | Externe | 936 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Echipele de intervenţie care scotocesc ruinele podului prăbuşit la Genova, în nordul Italiei, caută înca 10-20 de persoane dispărute, potrivit unor surse din prefectura regiunii.

Acestea ar fi persoane susceptibile că ar fi trecut pe pod şi despre care nu se ştie nimic de când acesta s-a prabuşit, bilanţul oficial provizoriu fiind de 38 de morţi şi 15 răniţi.

„Căutările continuă  odată cu demolarea şi evacuarea blocurilor mari ale viaductului prăbuşit pentru a-i regăsi pe dispăruţi”, au anunţat pompierii.

„Este cineva? Este cineva?”, poate fi auzit un pompier strigând cu voce îngrijorată într-o cavitate săpată în mijlocul unei grămezi de pietre, de beton şi fierărie, pe o înregistrare video difuzată de pompieri.

Potrivit prefecturii, circa 1.000 de persoane sunt angajate în continuare în cătari la faţa locului, dintre care aproape 350 de pompieri.

Deşi căutările nu sunt încă terminate, funeralii solemne sunt prevăzute pentru sâmbătă dimineaţa într-o sală a Centrului de expozitii din Genova, cu o slujbă religioasă care se va ţine în prezenţa tuturor celor mai înalte autorităţi ale statului.

Sursa: http://www.ziare.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,