Externe

Scandal cu săbii, macete și topoare pe străzile din România

09:13, 2 decembrie, 2019 | Comentarii

Scandalul a început după ce o grupare interlopă și-a provocat gruparea rivală, la o luptă în plină stradă. Amenințările au […]

Fermierii francezi au luat cu asalt Parisul, revoltați de reglementările globaliste

13:54, 29 noiembrie, 2019 | Comentarii

Aproximativ o mie de fermieri francezi și tractoarele lor au descins pe străzile Parisului într-o nouă mișcare de protest împotriva politicilor guvernamentale globaliste, despre care spun că le afectează nivelul de trai. Fermierii s-au reunit pe Avenue Foch, în apropiere de Champs Elysees și Arcul de Triumf, pentru a denunța reglementările despre care spun că periclitează sectorul agricol.

Anunț de ultimă oră în Marea Britanie! Noul parlament britanic va fi convocat pentru 17 decembrie

17:30, 25 noiembrie, 2019 | Comentarii

Noul parlament britanic, rezultat în urma alegerilor legislative de pe 12 decembrie, va fi convocat pentru data de 17 decembrie, iar dacă Boris Johnson va rămâne prim-ministru, guvernul său intenţionează să-şi prezinte agenda legislativă o săptămână mai târziu, pe 19 decembrie, a anunţat luni guvernul de la Londra, transmite Reuters.

Aderarea lui Iohannis la organizația soroșistă European Council on Foreign Relations (ECFR), un subiect îngropat rapid în România

13:32, 25 noiembrie, 2019 | Comentarii

Ce ştim despre clubul semi-secret „european“ (ECFR) în care a fost recrutat preşedintele Klaus Werner Iohannis?

Benjamin Netanyahu, inculpat pentru corupție, denunță o lovitură de stat

09:27, 23 noiembrie, 2019 | Comentarii

De la Ierusalim, pe un ton răzbunător, el a denunțat în cadrul unei conferințe de presă „false acuzații motivate de considerații politice” care vizează să-i provoace „căderea”. A dat însă asigurări că nu va renunța.

Tragedie: 13 persoane au murit într-un accident rutier (VIDEO)

12:35, 20 noiembrie, 2019 | Comentarii

Treisprezece persoane au murit într-un accident în care au fost implicate trei autobuze în centrul Mexicului, au anunţat marţi autorităţile regionale.

Care este legătura dintre spionul anti-Trump și fundația lui George Soros

09:02, 20 noiembrie, 2019 | Comentarii

În scandalul Kievgate din America, prin care se urmărește demiterea președintelui Donald Trump, se conturează un nume care are legătură cu asaltul democraților: George Soros. ”Avertizorul de integritate” care l-a denunțat pe Donald Trump pentru presupusa presiune asupra președintelui ucrainean Zelensky, identificat ca Eric Ciaramella, a primit e-mailuri privind politica ucraineană de la un director executiv al Fundației „Open Society”.

A dat în judecată cea mai puternică armată din lume

12:37, 19 noiembrie, 2019 | Comentarii

O femeie din Constanța a pierdut procesul cu US Army, după ce aceasta le-a cerut americanilor să îi plătească contribuțiile […]

Un pod s-a prăbuşit în sudul Franţei: cel puţin un mort

13:57, 18 noiembrie, 2019 | Comentarii

Mai multe vehicule au căzut în râul Tarn, din Franța, după ce un pod rutier suspendat s-a prăbușit. Tragedia a avut loc la nord de Toulouse, luni dimineață.

Dragnea a dat lovitura – modificările la Codul Penal schimbă cursul dosarului

11:15, 18 noiembrie, 2019 | Comentarii

Liviu Dragnea ar putea bifa deja o mică victorie pentru marți seara, lucru recunoscut chiar și de Opoziție. Astfel, se pare că ultimele modificări aduse în în Comisia pentru modificarea legilor Justiției s-ar putea să fie detaliul care îl desparte pe șeful PSD de rolul unui viitor candidat la prezidențiale. Semnalele au fost date de Dragnea încă din weekend, atunci când pur și simplu s-a dezlănțuit la discursul de la mitingul din Craiova.

Proteste VIOLENTE în Grecia: 20.000 de oameni în stradă și 5000 de polițiști mobilizați – VIDEO

10:55, 18 noiembrie, 2019 | Comentarii

Peste 20.000 de greci au participat dumunică la tradiționalul marș național pentru a comemora protestele violente de la Universitatea Tehnică din Atena, din 1973.  Protestele au degenerat, iar poliția a intervenit în forță.

Atac sângeros în California: 4 morți și 6 răniți (VIDEO)

10:22, 18 noiembrie, 2019 | Comentarii

Cel puțin patru persoane au murit și alte șase au fost rănite în orașul Fresno din statul american California în urma unui atac armat.

Momentul în care o mașină cu copii cade în râu -VIDEO

09:28, 18 noiembrie, 2019 | Comentarii

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o mașina cu un bărbat și doi copii au căzut în […]

Ninsorile au provocat haos în Franța

14:06, 15 noiembrie, 2019 | Comentarii

Ninsorile abundente, înregistrate în Franţa începând de joi, s-au soldat cu moartea unei persoane şi au lăsat 300.000 de locuinţe […]

Accident teribil: Șoferul unui TIR s-a prăbușit de la 25 m înălțime (VIDEO)

13:11, 15 noiembrie, 2019 | Comentarii

Un şofer de TIR în vârstă de 53 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce s-a prăbuşit în gol cu […]