Gaburici a ajuns la concluzia că agricultura moldovenească nu poate fi competitivă fără tehnologii

11:25, 23 februarie 2018 | Economie | 1243 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Ministrul moldovean al Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, a făcut o declaraţie „surprinzătoare” despre perspectivele agriculturii moldoveneşti şi despre tehnologiile din acest domeniu.

Părerea ministrului, exprimată joi la deschiderea oficială a noului centru comercial Agropiese TGR Grup din Comrat, a fost preluată de serviciul de presă al ministerului condus de acesta şi redată într-un comunicat oficial.

„Agricultura nu mai poate fi competitivă fără tehnologii. Sunt sigur că utilizarea tehnologiilor în agricultură vor da rezultate mai bune, vor face ca produsele noastre să aibă loc nu doar pe rafturile magazinelor din Republica Moldova, dar și pe cele din Uniunea Europeană și nu numai”, a declarat Gaburici.

Demnitarul nu s-a limitat în intervenția sa doar la perorații despre tehnologii, ci a abordat problema mult mai profund, până când a ajuns la chestiuni ce țin de coeziunea socială: „Trăim în aceeași țară – Republica Moldova, suntem cetățenii acestei țări și putem obține mai multe rezultate prin conlucrare și dialog”, a punctat Chiril Gaburici, citat de serviciul de presă al ministerului pe care îl conduce.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,