E OFICIAL. Pașaportul de vaccinare intră în procesul de legalizare la nivel european din 17 martie

16:03, 2 martie 2021 | Actual, Externe, Social | 176 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În luna martie va fi înaintată propunere UE pentru pașaportul de vaccinare. Anunțul a fost făcut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Vom înainta o propunere legislativă în martie”.

Comisia Europeană va prezenta, în luna martie, mai precis pe 17, propunerea pentru pașaportul digital de vaccinare, care va fi impus în Uniunea Europeană, a anunțat, azi, președintele CE, Ursula von der Leyen, citată de Reuters și AlephNews.

„În privința întrebării despre cum ar putea arăta pașaportul verde digital, vom înainta o propunere legislativă în martie”, a mai spus Ursula von der Leyen.

Președintele României, Klaus Iohannis, deși inițial se declarase împotrivă nu a avut nici o reacție fermă la anunțurile făcute de Angela Merkel la Consiliului European și acum, de șefa Comisiei, Guvernul Europei.

ActiveNews a lansat pe site un SONDAJ de opinie pentru a putea fi menționat ca argument în dezbaterea publică pe acest subiect. Vă rugăm să votați și să-l dați mai departe!

SONDAJUL pe care îl publicăm și aici spre informare este prezent pentru votare în varianta Desktop a site-ului, pe bara din dreapta, sub recomandările de tratament pentru Covid și în varianta de Mobil imediat după primele articole cât și sub fiecare articol.

Sursa: https://www.activenews.ro