Dr. Monica Pop aruncă bomba: 4.500 de români care au făcut COVID după vaccinare s-au îmbolnăvit chiar de la VACCIN!

17:45, 25 februarie 2021 | Actual | 150 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cunoscuta doctoriță Monica Pop aruncă în spațiul public o ipoteză năucitoare. Monica Pop susține că cei 4.500 de români care au făcut Covid-19 după vaccinare, l-au făcut chiar de la vaccin.

Dr. Monica Pop afirmă că medicii știu că vaccinurile pot provoca boala, însă ascund acest amănunt, informează Bugetul.ro.

„GREU DE INTELES DE CE UNII MEDICI NU SPUN ADEVARURI!

E FOARTE CLAR CA CEI 4500 CARE AU FACUTU COVID DUPA VACCINARE, L-AU FACUT DE LA VACCIN! STIE ORICE MEDIC CA VACCINURILE POT PROVOCA BOALA!

INSTRUITI-VĂ SI VETI VEDEA!

ROG AUTORITATILE SI COLEGII SA NU MAI SPUNĂ LUCRURI NEADEVARATE OAMENILOR , NU E MORAL SI NICI BENEFICA INDUCEREA IN EROARE!”, este mesajul publicat de doctorița Pop pe contul ei de Facebook.

Cu privire la enormitatea interzicerii mărțișoarelor și a florilor în școli, de 1 martie, la ordinul lui Vlad Voiculescu, despre care a spus că este „un om care nu are nicio pregătire” dr. Monica Pop afirmă:

„”FRUMOS CADOU” PENTRU ROMĂNI DE 1 MARTIE !!!

INTERDICTIE (SAU RECOMANDARE NEGATIVA) TOTAL BOLNAVĂ PENTRU MARTISOARE SI FLORI IN SCOLI???!!! DOAMNE FERESTE !!! NEBUNI???!!!

STUDIILE COMUNICATE RECENT ARATĂ CLAR CĂ VIRUSUL NU SE TRANSMITE DE PE OBIECTE !!!!!
SI ATUNCI???!!!

SA DISPARĂ TOT CE E DELICAT SI SENSIBIL; UCIDEREA TRADITIILOR FRUMOASE SI BENEFICE PENTRU SUFLET, ASTA SE VREA???!!!
E oare posibil??!!
Se doreste pină si distrugerea unor obiceiuri frumoase, delicate, sufletesti??!! Nu ajunge ce-a fost de Paste si de Crăciun??!! Sărbători dragi, atît de așteptate de toti, DISTRUSE!
CIT Si DE CE SA MAI SUPORTE ROMÂNII TOT CE SE FACE PENTRU A LI SE ÎNGENUNCHEA SUFLETUL NAPASTUIT ???!!!”

Sursa: https://www.activenews.ro