Televiziunea cel mai eficient instrument de manipulare 2

10:18, 22 august 2018 | Diverse | 1228 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Psihologii americani dau dovadă de pragmatism. Dacă o metodă funcţionează o folosesc fără să o studieze neapărat în profunzime. Un empirism robust în care primează eficienţa în detrimentul teoriei sterile.

Psihologii europenii formulează teorii şi încearca apoi să le forţeze în practică chiar dacă se dovedesc profund ineficiente. Un soi de patul lui Procust în care fie lungim, fie tăiem din pacient ca să se plieze pe teoria dată.

În ceea ce mă priveşte am avut ocazia să constat pe viu eficienţa cadrului metodologic expus în prima parte a articolului.

O familie de amici: el şi ea, cu doi copii la activ. Am fost la ei sâmbătă seara 11 august. Televizorul deschis pe Realitatea TV unde saltimbancul Rareş Bogdan prezenta obsesiv scena în care un jandarm lovea cu picioarele un protestatar. Scena era reluată iar şi iar pe o muzică cu iz dramatic beneficiind simultan de un comentariu incriminator la adresa jandarmeriei. Am înjghebat timid un dialog în care am precizat că există şi jandarmi agresaţi. Am privit o privire injectată plină de ură din partea lui, şi aceaşi reacţie din partea ei. „Ne-am uitat ieri noapte până la două jumate la Realitatea TV”, mi-a replicat el, pe un ton agresiv. Cu alte cuvinte ştiau mai bine ce s-a petrecut. S-au expus acelui emiţător Realitatea TV un timp suficient pentru a avea acea atitudine agresivă plină de ură faţă de oricine nu le împărtăşea părerea. Le-am spus că un guvern nu se schimbă prin proteste de stradă ci prin alegeri. Eu, deşi nu am votat la alegeri PSD-ul, nu pot fi totuşi de acord cu violenţa manifestată de protestatari. Şi nici de către jandarmi. Atunci amicul nostru s-a dezlănţuit şi a spus că politicienilor trebuie să le fie frică, că protestatarii ar trebuie să le rupă acestora mâinile şi chiar mai mult. Eu i-am spus doar că actele de violenţă nu rezolvă problema şi nu cred că acest gen de atitudine este ceea ce urmăresc în viaţa mea. Am închis încet uşa şi m-am retras discret din apartamentul amicilor.

Am avut astfel o mostră de manipulare media în faţa ochilor. Cum oameni relativ normali sunt injectaţi cu ură şi intoleranţă doar privind un post de televiziune. Am revenit a doua zi dimineaţa pentru a rezolva o problemă tehnică şi cei doi erau la fel de indignaţi şi aveau o atitudine războinică, nu relativ la mine, fiind indignaţi în continuare pe situaţia creată de mitingul din Bucureşti. Evident, în seara precedentă s-au hrănit din plin cu rahatul mediatic privind la dejecţiile pestilenţiale emanate de Rareş Bogdan la Realitatea TV. Cei doi amici au reprezentat nişte buni testeri pentru a-mi valida teoria care s-a dovedit corectă. Astfel, dacă există, şi nu mă îndoiesc că există, o replică în oglindă de cealaltă parte cu roluri inversate respectiv România TV şi indivizi formataţi contrar este evident că se obţine exact ceea ce s-a dorit. Un climat de ură şi intoleranţă care să degenereze în acte de violenţă.

Branşarea la acest câmp energetic informaţional care îl reprezintă știrile şi comentariile posturilor TV partizane, (din nefericire există la noi noţiunea de obiectivitate şi echidistanţă nu prea există) conduce implicit individul la conectarea cu un mod viciat de percepere a realităţii. Incitarea permanentă la o agresivitate manifestă nu este şi nu poate să fie un modus vivendi pentru noi toţi. Această atitudine beligerantă indusă se propagă în existenţa cotidiană, afectând interacţiunile cu ceilalţi atât în mediul public, cât şi în cel privat.

Securitatea înainte de 1989 şi imediat de după a monitorizat şi are note informative de la întâlnirile unei structuri oculte de putere care a activat, activează şi va activa în continuare pe teritoriul României. Este vorba despre celule operative din cadrul lojei masonice „B’nai B’rith”.

Aceste note informative se regăsesc în cartea „Cucuveaua cu pene roşii” a lui Ion Costin Grigore. Cartea a apărut în anul 1994 şi poate fi consultată în cadrul biliotecilor judeţene. Precizez că Iulian Vlad, fostul șef al Securităţii, într-un interviu acordat lui Mihai Stoenescu precizează clar că lojile masonice din România s-au aflat sub urmărire operativă. Lecturaţi cu maximă atenţie aceste note informative şi vedeţi cum, într-un mod straniu toate aspectele proiectate în dialogurile interceptate care au fost expuse în acele note informative cu 24 de ani în urmă constituie „realitatea” noastră mediatică, politică, economică, financiară şi socială de astăzi.

Aceste note informative ar necesita un comentariu mai amplu care va fi realizat ulterior. Toate însă la timpul lor.

Fragmentele prezentate aici sunt extraordinar de valoroase deoarece ele cuprind transcrierea unor înregistrări autentice făcute de fosta securitate în perioada anterioară evenimentelor de la sfârşitul anului 1989 şi imediat după aceea, în care realizăm cu uşurinţă că în aceste interceptări a unor discuţii este vorba de unii francmasoni cu grad înalt din România care deja erau în acţiune la noi. În plus aceste discuţii interceptate de securitate dovedesc pentru prima dată, fără putinţă de tăgadă  că, faimoasele „PROTOCOALE” sunt în totalitate reale şi că ele folosesc chiar şi acum ca directive de bază pentru toţi francmasonii atât cei de la noi din ţară cât şi pentru cei de pretutindeni. Pentru a înţelege mai bine adevărurile zguduitoare pe care aceste înregistrări le dezvăluie, este indicat ca aceste pasaje care ne pun la dispoziţie anumite chei secrete de înţelegere a anumitor realităţi de la noi să fie citite de mai multe ori cu o deosebită atenţie.

                                                    OCULTĂ (august 1989)

                                       Nota Nr. 0023157 din 28 august 1989

Din ascultarea, prin sondaj, a posturilor instalate în acţiunea „ Cristalul-89” a rezultat că, în ziua de 23 august a.c., obiectivul „RABI” a primit vizita unui necunoscut (din motive tehnice va fi numit BAZA 1) cu care, după ce s-au salutat ceremonios, folosind şi formula „şalom”, au continuat discuţia în limba ebraică (unele expresii au fost amestecate cu idiş, iar altele chiar în limba română):

RABI: – Mi s-a spus, fiule, că iniţierea ta este desăvârşită!…
BAZA1: – Eli, Eli!…Aşa cum nimic nu este întâmplător, nimeni nu poate pătrunde întreaga taină a protocoalelor inspirate de regele nostru David!…
RABI: – Priveşte şi spune-mi ce vezi!…
(n.t. Obiectivul împreună cu musafirul său, vizionează la televizor grandioasa demonstraţie a oamenilor muncii prilejuită de sărbătorirea zilei de 23 august).
BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr. 1, RABI: „Oamenii cu instincte murdare sunt mai mulţi decât cei cu purtări alese; deci, cele mai bune rezultate se obţin conducând oamenii prin violenţă şi teroare, nu prin discuţii academice!…”
RABI: – Corect!… „După legea naturii, dreptul constă în putere!…”
BAZA1: – „Libertatea politică este o iluzie, nu un fapt real!… Politica nu are nimic comun cu morala!…”
(n.t.: – Rezultă că interlocutorii citează din documentul intitulat „Protocoalele Secrete ale Maeştrilor Francmasoni” elaborat de Marele Congres Francmasonic care a avut loc la Basel, în Elveţia, în anul 1897. De aceea, şi în continuare, citatele vor fi marcate cu ghilimele).
RABI: – „Scopul nostru este să posedăm puterea!”… Trebuie distruse religia şi autoritatea goimilor!…
(n.t. – „Goimi” este un termen zemflemitor folosit de masoni la adresa creştinilor).
BAZA1: – „Marile calităţi populare, sinceritatea şi onestitatea, sunt vicii în politică!…”
RABI: – Nu mai e mult şi se împlineşte un veac de înţelepciune!… Nu trebuie să treacă fără dărâmarea creştinătăţii!… Spune-mi ce vezi!…
BAZA1: – Rândurile 2 şi 3 din tribuna oficială!… Protocolul secret francmasonic nr. 2: „Administratori aleşi de noi din public, pe baza înclinaţiilor lor slugarnice, vor deveni uşor nişte pioni în jocul nostru, în mâinile specialiştilor noştri!…”
RABI: – Nu fiule!… Abia uitându-te la ei, poţi să vezi ce e în rândul întâi!… Acolo, este şi ea de-a noastră? E chiar şi ea?
RABI: – Nu trebuie să te mire nimic!… Află!
BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr. 11: „Dobitoacele creştine vor fi atrase de noi în armata vizibilă a lojilor, pentru a deruta încrederea fraţilor lor!…”
RABI: – Aşa!…
BAZA1: – Şi, tot în rândul întâi, încă patru oi din turma noastră!
RABI: – Ai văzut ce trebuia!… Acum ştii!… Poţi să te apleci pe rândul doi!… Ce vezi?
BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr. 10: „Vom pune la cale alegerea unor preşedinţi care au în trecutul lor un păcat ascuns… Frica de destăinuiri va face din ei executori devotaţi ai ordinelor noastre!…” Se respectă Protocolul secret francmasonic nr.11: „Nici într-un caz nu vom împărţi puterea noastră cu ei!…”
RABI: – Ai dezlegat taina!… „Dacă stricăm o parte din maşina statului, statul se va îmbolnăvi, ca şi corpul uman şi va muri!…”
BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr. 13: „Nevoia pâinii zilnice îi va face pe creştini să tacă şi îi va transforma în servitori umili!…”
RABI: – Toate acestea au fost născocite de noi după un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit timp de lungi secole… A venit vremea să se împlinească!…
BAZA1: – Protocolul secret francmasonic nr. 4: „Trebuie să-i supunem pe creştini cu ajutorul industriei şi al comerţului!…”
RABI: – Aşa!… Dar marea taină o pătrunzi abia în Protocolul secret francmasonic nr. 6: „Pentru a ruina industria, vom dezvolta speculaţia, gustul luxului, a acelui lux care nimiceşte tot. Vom face să se ridice salariile, care totuşi nu vor aduce vreun folos lucrătorilor, căci vom face să se nască în acelaşi timp o scumpire a produselor de primă necesitate!… Trebuie ca industria să ia pământului fructul muncii!… Cel mai bun mijloc pentru aceasta este de a mări impozitele asupra proprietăţii funciare, pentru a îndatora pământul!…”
BAZA1: – Planul nostru va fi împlinit prin Protocolul secret francmasonic nr. 8: „Un anumit timp, până vom putea să încredinţăm fără primejdie fraţilor noştri principalele posturi, vom da aceste funcţii unor indivizi al căror trecut şi caracter să fie astfel încât să existe o prăpastie între ei şi popor!…”
RABI: – Adaugă şi taina Protocolului secret francmasonic nr. 2: „Pentru noi este necesar ca războiul să fie strămutat pe terenul economic!…”
BAZA1: – Iartă-mă, învăţătorule!… N-am uitat-o!…
RABI: – Taina tainelor!…
BAZA1: – Da!… Protocolul secret francmasonic nr. 10: „Când vom fi dat lovitura noastră de stat, vom spune poporului: <Totul mergea grozav de prost, toţi au suferit mai mult decât puteau răbda!>… „După care, vor suferi şi vor răbda cu mult mai mult!”…
RABI: – Aşa vom face din popor o forţă oarbă care se va supune agenţilor numiţi de noi în locul conducătorilor actuali, pentru că de aceşti noi şefi vor depinde lefurile, darurile gratuite şi tot felul de alte avantaje. Aşa vom supune şi presa, care va fi o forţă!… Mai întâi ea va cădea în mâinile celor îmbogăţiţi şi, prin ei, în mâinile puterii noastre!… Protocolul secret francmasonic nr. 12: „Imbecilii care vor crede că repetă opinia unui ziar independent, vor repeta părerea noastră sau pe aceea care ne va plăcea nouă!…”
BAZA1: – Eli!… Eli!… Învăţătorule, unde se sfârşeşte minciuna şi unde începe adevărul? Eu m-am iniţiat în „Protocoalele Marilor Maeştri Francmasoni” repetându-mi că sunt falsuri inventate de creştini!…
RABI: – Fiule, cel mai bine aperi un adevăr declarându-l fals înainte de a-l anunţa!… Goimii se vor bate să-l desfiinţeze!… Aşa ne asigurăm liniştea descifrării lui, peste timp, prin jocul Kabalei!… Între creştini, când unul va zice că Protocoalele sunt adevărate, vor sări alţi zece care să-i demonstreze că sunt false!… Ei se ceartă, iar noi ne vedem de treabă!…
BAZA1: – De ce nu au fost pedepsiţi cei care au trădat secretul? Cel care a trădat casa de fier din Alsacia!… De ce nu-i ucidem pe cei care îngăduie păgânilor să cunoască tainele?…
RABI: – Fiule, acum vorbeşte furtuna sângelui din tine!… Cu ce ne-am fi deosebit de păgâni? Acum, ayatolahul Kameney a ordonat uciderea celui care a scris „Versetele satanice”!… Ce folos?!… Noi am ordonat uciderea informaţiei, adică a tot ce s-a tipărit adevărat despre Protocoale, şi nu a autorilor!…
(n.t. Din datele de cultură generală stăpânite de traducător rezultă că lucrarea „Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni” este compusă din 24 procese verbale conţinând programul de cucerire mondială iniţiat de evrei. Prima ediţie, tipărită în 1902, a dispărut imediat, fiind cumpărată integral şi distrusă de cei interesaţi. La fel  s-a întâmplat şi cu ediţiile din 1905, 1907, 1911, 1912 şi 1917. La British Museum se păstrează un singur exemplar, incomplet, din ediţia tipărită în 1905.)
BAZA1: – Ştiu, învăţătorule!… Bolşevicii au distrus ediţia din 1917!…
RABI: – Da, ne-au ajutat!… Totuşi, nu au reuşit să pătrundă la Mănăstirea Sf. Sergiu, unde se ascundeau câteva exemplare din ediţiile mai vechi!… Acolo se află şi manuscrisele scriitorului rus Butmi care, în 1907, în lucrarea „Duşmanul neamului omenesc”, avertiza că în „Protocoale”, se vorbeşte despre fabricarea şi răspândirea unei boli asemănătoare virusului SIDA…
BAZA1: – De ce, învăţătorule?
RABI: – Pentru că, în secolul aproape scurs, neamul ales şi-a îndeplinit făgăduinţa!… Înmulţirea goimilor trebuie stopată!… Acum, dacă se destrăbălează, se vor îmbolnăvi unul pe altul şi vor muri!… Deci, vor scădea!… Dacă se abţin, de teama bolii, nu se vor mai înmulţi!… Oricum, scopul e atins!… Voi, iniţiaţii, va trebui să dărâmaţi zidurile Mănăstirii Sf. Sergiu, dacă va fi nevoie, pentru a distruge dezlegările adevărate ale tainelor, scrise de păgâni!… Acum, poţi să mă întrebi!…
BAZA1: – Învaţă-mă, învăţătorule!… Ce voi fi mâine?…
RABI: – Tu, fiule, eşti supus Protocolului secret francmasonic nr. 5: „Noi şedem în umbră cu organizaţia noastră secretă. Puterile nu pot hotărî acum acordul cel mai efemer fără ca noi să nu luăm parte. Autoritatea va trece în stradă, adică într-un loc public şi noi ne-o vom însuşi!… Pentru a pune mâna pe opinia publică, trebuie să o derutăm cu zvonuri contradictorii, astfel încât creştinii, obosiţi, să renunţe la a mai face politică!…” Acesta este primul secret!… Al doilea secret constă în a înmulţi aşa de tare defectele poporului, obiceiurile, pasiunile, regulile vieţii în comun, încât să nu se mai înţeleagă unii cu alţii!… Atunci veţi avea puterea!…
BAZA1: – Au ieşit din rând!… Parcă huiduie şi aruncă roşii în tribuna oficială!…
(n.t. Interlocutorul se referă la transmisiunea T.V. în direct de la grandioasa manifestaţie a oamenilor muncii.)
RABI: – Nu te tulbura!… Nu acum e momentul!… Ce ţi-ai ales, fiule, din Talmud?
BAZA1: – Parabola broaştei: „Când mi se va apropia sfârşitul, voi coborî la malul mării pentru ca, un alt animal, găsindu-mă acolo, să mă mănânce şi astfel să fiu folositoare chiar şi prin moartea mea!…”
RABI: – Eşti dintre cei aleşi!…
BAZA1: -Ce să nu uit, învăţătorule?
RABI: – Să nu uiţi că şi prin revelaţia regelui David, pământul sfânt al României a fost ales ca loc de pace pentru neamul lui Dumnezeu!… Nimic nu este prea mult, nici chiar împlinirea parabolei broaştei, pentru pacea copiilor lui Israel!… Luptă şi cucereşte pământul făgăduinţei.

(Cei doi interlocutori se despart cu saluturile de rigoare. Materialul a fost tradus şi redactat de maior Goldenberg Leon din U.M. 0639 – Bucureşti).

 

                                         PANEM ET CIRCENSES (iunie 1990)

24 iunie 1990Notă. Domnule Director, raportez că diviziunea noastră a intrat în posesia unei casete audio conţinând discuţii de interes operativ purtate de persoane necunoscute în camera 4260 a Hotelului „Bucureşti”. Înregistrarea a fost efectuată de un fost lucrător de securitate care, în prezent, este încadrat ca şef de serviciu la Palatul Telefoanelor şi care a participat la instalarea telefoanelor respective. Cu ocazia furnizării casetei acesta ne-a informat că postul de ascultare în cauză s-a aflat în atenţia unităţii de informaţii externe a securităţii.

Raportez că din verificările efectuate a rezultat că, pentru ziua de 20 iunie a.c., când a avut loc discuţia, camera 4260 era rezervată de către un înalt personaj guvernamental, actualmente senator de Buzău (domnul Gelu Voican Voiculescu). Întrucât noi nu l-am putut aborda, vă rugăm să ordonaţi măsurile de rigoare.

Vă prezentăm, alăturat, conţinutul casetei în traducerea şi redactarea cadrelor din diviziunea noastră.

BAZA1: – De acum, trebuie să mă susţii!…N-ai altă şansă!
BAZA2: – Depinde de concurenţă!…Am auzit că Leon Goldenberg se bucură de sprijinul marelui consiliu!…
BAZA1: – L-am mutat la Oslo!…A ieşit din joc!…În locul lui te vom iniţia pe tine!…
BAZA2: – Chiar înainte ca Rabii să ajungă în sânul lui Avram?
BAZA1: – Eli, Eli!…Eu încerc să execut testamentul lăsat de Rabi!…Pot reuşi numai împreună cu tine şi cu şeful oficiul de la Praga.
BAZA2: – El  a fost iniţial?
BAZA1: – Da, dar numai până la gradul 20! Ştie că eu am gradul 31!…Se va supune!…
BAZA2: – Mie ce grad îmi daţi?
BAZA1: – Oricum, de la 14 în sus!…Depinde de tine!…Cred că au venit şi ceilalţi doi!…
( Între timp, în încăpere, pătrund alte două persoane, dintre care una foloseşte salutul „Şalom”. Apoi, discuţia continuă. Noii veniţi vor fi marcaţi cu indicativele BAZA3 şi BAZA4).
BAZA3: –  Fericiţi în veci, Rabi!…Acum stă pe muntele lui Moise, la sfat cu Ilie şi Estera!…
BAZA1: – E în drum!…Trebuie să treacă apa neagră. În ultimul moment s-a ridicat în mijlocul flăcărilor şi ne-a binecuvântat!… În urna albă odihneşte cenuşa lui!… Închină-i-te şi învaţă!
BAZA4: –  Puteam să ne punem de acord prin FAX. De ce a-ţi riscat să ne întâlnim în România?
BAZA2: –  Avem probleme!… Iar problemele sunt aici!…
BAZA4: –  Şi noi avem probleme, în Germania de Est!… Enorme!… Iar fondurile întârzie!…
BAZA1: –  S-auzim!…
BAZA4: –  Am documentat complet cazul teroristului Carlos!…Stăpânii lui de la STASI, au vorbit!…
BAZA1: –  Dar Carlos era al vostru!…
BAZA4: –  Asta ştim şi noi!… Ei cred că era numai a lor şi, uneori, al ruşilor!… Sunt trei atentate majore pe care nu le-au controlat est-germanii!… Nici Moscova şi nici noi!…
BAZA1: –  Atunci cine?
BAZA4: –  Nu ştim!… Alţii, mai tari decât noi!… Asta căutăm!…
BAZA1: – Pierdeţi vremea!… Preluăm noi cazul!… Din Carlos va trebui să facem o legendă a Estului!… Să aibă ce mesteca!… Dacă pâine nu avem, să le dăm, deocamdată, puţin circ!… Apoi, mai vedem, funcţie şi de directivele centrului!… Voi vă ocupaţi de documentarea atentatului de la Lockerbie!…
BAZA4: –  Da, îl ştiu!… Aeronava Pan Am, doborâtă în decembrie 1988, cu 270 de morţi!… Dar, la Lockerbie au fost implicaţi libienii lui Gadafi!…
BAZA1: –  Nu numai!… au condus cei de la STASI!… Luaţi-i urma colonelului Silvian Becker şi vă veţi convinge!…
BAZA2: –   Începem?
BAZA3: –   Te grăbeşti să fii iniţiat? De altfel, voi cunoaşteţi integral cele 24 de protocoale!…
BAZA2: –   Da, dar numai pentru decriptarea telegramelor!…
BAZA1: –   Astăzi vei afla şi tainele ordinii universale!… Te-ai întâlnit cu Rabi pe muntele lui Moise?
BAZA2: –   Da!…
BAZA1: –   Care e mesajul?
BAZA2: –  România va fi spaţiul de pace al poporului ales!… Sunt însă multe lucruri care na împiedică. Pâinea şi circul nu i-au amăgit decât pe bătrâni!… Tinerii nu s-au lăsat păcăliţi!” (de FRANCMASONI)… Ei îl revendică pe general, fără să o spună, aproape inconştient!… Trebuie să-l lichidăm!…
BAZA1: –   Generalul va pieri!… Unde am ajuns?
BAZA2: –   În protocolul francmasonic nr. 3!…
BAZA1: –   Poţi să-i citeşti taina?
BAZA2: –   „Flecari neobosiţi au transformat şedinţele parlamentare şi adunările publice în lupte de vorbărie. Abuzurile puterii vor pregăti în cele din urmă prăbuşirea tuturor instituţiilor şi apoi totul va fi răsturnat sub loviturile mulţimii, devenită nebună!…”
BAZA3: –   Corect!… Protocolul francmasonic nr. 12!…
BAZA2: –   „Nimic nu se va face cunoscut societăţii fără controlul nostru (al
FRANCMASONILOR)!”… Cu taina plasată în Protocolul 13: „În curând vom propune prin presă concursuri de artă, sport, divertisment; aceste preocupări le vor abate definitiv atenţia de la problemele în care ar trebui să ne luptăm cu ei!… (IATĂ CĂ LA ORA ACTUALĂ ACESTE CONCURSURI ABUNDĂ, DELOC ÎNTÂMPLĂTOR). Cu fondurile primite de la Londra pentru marile trusturi de presă acest mister este îndeplinit!…
BAZA1: –  Just!… Taina Protocolului francmasonic nr. 15.
BAZA2: –  Începe în Protocolul francmasonic secret nr. 18: „Când va fi necesar să se întărească poliţia, vom stimula crearea dezordinii. Abia apoi, urmează Protocolul francmasonic secret nr.15: „În rândul membrilor lojilor noastre (FRANCMASONICE) vor fi mulţi agenţi ai poliţiei naţionale şi internaţionale!”…
BAZA1: –  Cum de ai pătruns singur misterul?
BAZA2: –  La asta lucrăm, nu?!…
BAZA3: –  Mi se pare exagerat!… Din afară se vede foarte urât ceea ce faceţi voi aici, în ROMÂNIA. Dacă ar fi să mă refer la compoziţia guvernării şi tot ar fi de ajuns!… O minoritate de nici zero virgulă unu la sută din populaţia ţării deţine puterea în peste şaptezeci la sută din posturile guvernamentale!…”
BAZA1: –  Dacă e chiar atât de vizibil, o să-i mai rărim!… Îl scoatem de la naftalină şi-l propulsăm pe agentul  „Brukner”!…
BAZA2: –  Nu ne-a ajuns gafa de anul trecut! Pe baza informaţiilor lui, centrul a hotărât sacrificarea lui Ceauşescu în favoarea lui Gorby!… Era mult mai eficient invers!… Acum, Gorbaciov ne încurcă mai mult decât ne-am fi imaginat!…
BAZA1: –  Ai dreptate!… Vom scăpa de el!… Să continuăm testarea!… Planul economic!…
BAZA2: –  În Protocolul francmasonic secret nr. 20, apare taina tainelor: „Crizele economice vor fi produse de noi (FRANCMASONII), cu scopul de a retrage banii din circulaţie. Statele vor veni cu mâna întinsă la bancherii noştri (F.M.I.) pentru a cerşi credite. Împrumuturile externe sunt lipitori care nu se pot desface. Noi (FRANCMASONII) vom cumpăra persoanele care ne trebuie pentru ca, prin împrumuturi externe, bogăţiile lor să se verse în safe-urile noastre şi ei să ne plătească un bir de robi. Forţa naţiei va pieri în urma acestei luări de sânge de bunăvoie!”…
BAZA1: –  Corect!… Just, dar incomplet!…
BAZA2: –  Lasă-mă să termin!… Din Protocolul secret francmasonic nr. 20: „Impozitele vor fi percepute fără sfială!”, dezlegăm Protocolul secret francmasonic nr. 3: „Nu va trece veacul şi vom crea peste tot dezordini, speculaţii şi circuite financiare frauduloase.”
BAZA1: – Perfect!… Iată că deja au început să se organizeze aproape fără să-i obligăm noi!… Nu-i credeam atât de proşti încât să accepte ideea că, în numai câteva luni, banii lor se vor înmulţi de zeci de ori!… (SECRETUL CIRCUITELOR TIP „CARITAS”)
BAZA2: –  Ce vrei? Tâmpiţi!… Nişte maimuţe, ceva mai evoluate!… Dacă nu ne-ar împiedica fantoma Generalului şi alţi câţiva HOMO SAPIENS, am putea împlini mult mai repede testamentul lui RABI!… Pământul făgăduinţei!” (în ROMÂNIA pentru FRANCMASONI)…

BAZA3: –  Aici, la voi! La  mine, la Praga, lucrurile s-au simplificat!…
BAZA1: –  Cum?
BAZA3: –  Vârfurile au înţeles interesele Germaniei de a avea în jur state cât mai mici şi cât mai slabe!… Ruperea Cehoslovaciei în două e doar o problemă de timp!… Mai greu va fi cu Polonia!… Walessa se opune!…
BAZA1: –  Va fi strivit între Moscova şi Berlin!…
BAZA2: –  Între Bonn şi Kiev!… Aici se va naşte o republică imensă, Ucraina, care n-a existat niciodată!… Tampon pentru Polonia, Ungaria, Cehoslovacia şi România, de la care U.R.S.S. a luat teritorii fără nici o ruşine!… Pe atunci, erau conduşi de noi!… Acum, încearcă să se conducă singuri!…
BAZA1: –  Dacă se obrăznicesc, le trimitem câteva comandouri!
BAZA3: –  Bine că mi-am adus aminte!… În spaţiul meu am câţiva rătăciţi din Legiunea Străină, rămaşi pe acolo de la revoluţia de catifea!… Ce facem cu ei!
BAZA2: –  Şi aici avem destui!… Va trebui să-i neutralizăm!
BAZA3: –  Cum? Care e protocolul?
BAZA1: –  Gata!… Iniţierea s-a încheiat!… Nu mai aveţi voie să evocaţi tainele protocoalelor!…
BAZA2: –  Prin metoda clasică!… Convoacă-i pentru a le face plata serviciilor!… Eu aşa am să fac!…
BAZA3: –  Mi se pare corect!… Mergem?
BAZA1: –  Da!… Începem retragerea!… Pe noi trei ne aşteaptă partea cea mai grea a zilei: ritualul!… (Din acest moment a încetat orice zgomot, iar, la scurt timp, la verificarea efectuată de cadrele noastre, camera de la hotelul „Bucureşti” era goală, fără urmele inerente întrunirii a patru persoane).

Rezoluţie. Domnule colonel, de ce permiteţi amestecul rezerviştilor (ca acest inconştient de la Telefoane, care a făcut înregistrări fără aprobare) în munca informativă? Distrugeţi imediat acest material şi ştergeţi casetele întrucât nu prezintă importanţă operativă. Aici s-a consumat un ritual strict religios. Noi nu urmărim credincioşii, indiferent de  cult, ci pe aceia care atentează la siguranţa statului. Să vă fie clar. În plus, vă reamintesc că noi nu avem nimic în comun cu fosta securitate.Semnează , director V.M. şi expediază şeful de cabinet, căpitan H.P.

Radu HADÂRCĂ

Sursa: http://www.justitiarul.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,