Povestea asasinarii familiei imperiale ruse

10:28, 17 iulie 2018 | Diverse | 2471 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

In 17 iulie 1918,din ordinul dat de Partidul Bolşevic, împăratul Nicolae al II-lea şi famila sa au fost asasinaţi la casa Ipatiev din Ekaterinburg, Rusia.

Povestea asasinării ţarului Nicolae al II-lea al Rusiei a cutremurat, la vremea respectivă, întreaga Europă şi mai ales casele regale cu care se înrudea familia imperială rusă. Tragicul eveniment s-a petrecut pe 17 iulie, 1918, în oraşul Ekaterinburg, unde ţarul Nicolae al II-lea şi familia sa au fost sechestraţi şi apoi ucişi la ordinul lui Lenin. Cumplitul masacru din pădurile Ekaterinburgului revine în actualitate şi pune punct final tuturor poveştilor legate de dispariţia dinastiei Romanovilor.

După cum se ştie, în dimineaţa zilei de 17 iulie, 1918, familia ţarului Nicolae al II-lea a fost mitraliată cu sălbăticie în subsolul casei din Ekaterinburg, cadavrele fiind apoi transportate într-o pădure, unde, într-o primă fază, au fost îngropate. Ucigaşii au revenit câteva zile mai târziu, au dezgropat cadavrele, le-au ars în acid sulfuric, pentru a nu mai fi recunoscute şi, din motive neelucidate, le-au reîngropat în diverse locuri.

Sursa: g1b2i3.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,